fbpx

Ion Ceban: „Chișinău va fi partener de încredere în realizarea proiectelor comune cu București”

Chișinău va fi partener de încredere în realizarea proiectelor comune cu municipiul București. Asigurarea vine din partea primarului general al capitalei, Ion Ceban, care l-a primit astăzi în vizită de lucru pe viceprimarul general de București, Aurelian Bădulescu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oficialii au căzut de acord să reia împreună proiectele culturale și schimbul de bune practici între echipele celor două orașe și au discutat, în mod special, subiecte ce țin de domeniul de securitate, urbanism și asistență socială.

Potrivit lui Aurelian Bădulescu, situațiile politice care au avut loc anterior la Chișinău nu au permis fostei administrații să aibă schimbări pe termen lung. „Administrația publică locală este grija față de cetățeni și oraș, dar nu de politică”, a subliniat oficialul român.

La rândul său, Ion Ceban spune că e de acord cu această declarație, tot ea fiind și moto-ul său personal atunci când a venit în funcția de primar general al municipiului Chișinău.

„La fel, am fost bucuros să aud că și consilierii de la București își declară susținerea în colaboraarea noastră pe toate domeniile. Am mulțumit pentru suportul acordat de către București pentru multiplele proiecte implementate în Chișinău, dar și primăriilor sectoarelor care ne ajută cu finanțarea mai multor obiective de infrastructură”, a scris edilul-șef al capitalei pe pagina sa de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button