fbpx

infografic | 100% din voturile locuitorilor mun. Chișinău au fost numărate. Perciun, Novac și Grigoriu, printre viitorii deputați

Chișinăuienii și-au ales reprezentanții în Parlamentul Republicii Moldova. În urma alegerilor de duminică, 24 februarie, la care au participat mai puțin de 300.000 de cetățeni, 6 din cei 11 deputați aleși pe circumscripțiile din capitală sunt socialiști.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba de Oleg Lipskii, ales pe Circumscripția Botanica 1, Vasile Bolea, ales pe Circumscripția Botanica 2, Vladimir Bolea, ales pe Circumscripția Buiucani, Vlad Bătrâncea, ales pe Circumscripția Râșcani, Adrian Lebedenschi, ales pe Circumscripția Centru-Râșcani și Grigore Novac, ales pe Circumscripția Ciocana-Râșcani.

Celelalte 5 circumscripții uninominale și sectoare din Chișinău vor fi reprezentate de membrii Blocului Electoral ACUM. Este vora despre Inga Grigoriu, aleasă pe Circumscripția Botanica-Centru, Iurie Reniță, ales pe Circumscripția Buiucani-Centru, Dan Perciun, care va reprezenta Ciocana, Mihail Popșoi, suburbii Nord și Andrei Năstase, ales de suburbiile mun. Chișinău zona de Sud.

Citește și: 

Aproape 99% din voturi au fost numărate. Cum arată Parlamentul ales de moldoveni la 24 februarie 2019?

lista nominală | Ei sunt cei 101 deputați aleși de cetățenii Republicii Moldova în Parlament

video | Răspunsul la întrebarea „Ce se aude cu referendumul consultativ?”: CEC a prezentat rezultatele preliminare

Articole asemănătoare

Back to top button