fbpx

Încă un medic, răpus de COVID-19. Șeful secției Terapie Intensivă al Spitalului Raional Hâncești s-a stins din viață

Încă un medic a fost răpus aseară de COVID-19. Reanimatologul Ovanesov Iurie de la IMSP Spitalul Raional Hâncești s-a stins din viață ieri seara.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de colegii de breaslă a medicului, care își exprimă regretul și transmit condoleanțe rudelor și apropiaților acestuia.

„De multe ori a zădărnicit planurile morții, smulgând din ghearele ei sufletele pacienților. Zile și nopți a alinat durerea celor suferinzi, le-a prelungit viața și le-a dăruit speranță.

Azi viața lui a fost întreruptă de nemilosul virus. Deplângem trecerea în eternitate a colegului nostru Iurie Ovanesov, medic reanimatolog la IMSP Spitalul raional Hâncești”, se arată în mesajul de condoleanțe al colegilor de la această instituție.

Iurie Ovanesov avea 69 de ani și a activat în calitate de medic reanimatolog în cadrul spitalului raional Hîncești, în cadrul aceeași instituții acesta a fost șeful secției de Terapie Intensivă.

Acesta este cel de-al 58-lea caz de deces în rândul personalului medical înregistrat în Republica Moldova. Ieri, Ministerul Sănătății a mai anunțat despre un deces, al medicului de familie Elena Pleșca în vârstă de 60 de ani de la Centrul de Sănătate din Briceni, subdiviziunea OMF Caracușenii Vechi.

Amintim că, ieri, în Republica Moldova au fost înregistrate alte 1499 cazuri noi de infectare cu COVID-19, bilanțul ajungând la 108.863 de cazuri. De asemenea, Ministerul Sănătății informează că bilanțul total al deceselor a ajuns la 2323.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button