fbpx

Încă un medic, răpus de COVID-19: „De multe ori a zădărnicit planurile morții”

Încă un lucrător din sistemul medical a fost răpus de noul coronavirus. Este vorba despre un medic din Bălți. Potrivit Sindicatului Lucrătorilor Medicali „Susținere”, medicul activa la Centrul Medicilor de Familei mun Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Comunitatea medicală din Bălți este îndoliată. Un medic de o rară cumsecădenie a pierdut lupta pentru viata. Este vorba despre Serghei Dascăl, medic în cadrul staționarului de zi CS 1, Centrul Medicilor de Familei mun Bălți”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Sindicatului.

Colegi și apropiați au venit cu mesaje de condoleanțe pentru cei apropiați medicului Serghei Dascăl.

„De multe ori a zădărnicit planurile morții, smulgând din ghearele ei sufletele pacienților.Zile și nopți a alinat durerea celor suferinzi. A dat viață, sănătate și speranță pacienților. Astăzi, 20.04.2021 – speranța lui la viață a fost curmată de nemilosul virus. Cu durere deplângem trecerea în eternitate a fostului medic de familie si fost medic al fostului spital de circumscripție Gașpar, Serghei Filip Dascăl. Drum lin spre cer – Serghei Filipovici”, scrie un apropiat de-al medicului.

Până la ziua de azi 113 lucrători medicali au decedat din cauza infecției cu COVID-19.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button