fbpx

Încă un candidat la parlamentare se retrage din cursa pentru fotoliul de deputat: „Am decis să susțin blocul ACUM” 

După ce ieri un candidat din partea Partidului Liberal la alegerile parlamentare a anunțat că se retrage din cursa electorală, astăzi un alt pretendent la funcția de deputat a menționat că renunță la lupta pentru un fotoliu în Parlament.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba despre Petru Neaga, care candida independent pe circumscripția nr. 51, SUA și Canada. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, acesta a scris că va susține blocul ACUM și pe candidatul acestuia, Dumitru Alaiba.

„Aceste strategii murdare, cât și o lipsă a unor alegeri cu adevărat democratice și echitabile pentru toți candidații m-au determinat să îmi ofer sprijinul pentru oamenii onești, care își doresc alegeri cu adevărat democratice și corecte, și care se simt defavorizați la fel ca și mine.

În prezent, doar blocul ACUM ne poate promite o șansă adevărată de schimbare. De aceea, am decis să îi susțin necondiționat în aceste alegeri, atât pe ei, cât și pe candidatul ACUM, domnul Alaiba”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Petru Neaga a îndemnat oamenii să participe mâine la votare, menționând că personal va merge cu familia, rudele și prietenii să pună ștampila în dreptul celor care merită să ajungă în Parlament.

„Duminică, nu stați acasă, mergeți cu toții la vot la cea mai apropiată secție de votare și îndemnați și pe rudele și prietenii voștri să facă la fel. E nevoie de implicarea, susținerea și mobilizarea noastră, a tuturor. E doar o dată la 4 ani, când puteți contribui și voi cu un mic efort pentru a ajuta țărișoara noastră mică. Fiecare vot contează”, a mai scris acesta pe rețeaua de socializare.

Citește și: Se retrage din cursa electorală pe ultima sută de metri. Ce motiv a invocat candidatul democrat, Oleg Creciun?

Articole asemănătoare

Back to top button