fbpx

Încă o frontieră – închisă pentru moldoveni din cauza pandemiei. Bulgaria interzice intrarea în țară a cetățenilor noștri

Bulgaria este următoarea țară care interzice intrarea moldovenilor pe teritoriul ei, din cauza situației epidemiologice. Informația a fost anunțată de Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria, care a precizat că restricția este valabilă până pe 31 iulie 2020.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Intrarea în Bulgaria a cetățenilor statelor terțe, printre care și Moldova, este interzisă inclusiv cu scopul de tranzit. Ordinul a fost emis ieri, 15 iulie, de către Ministerul Sănătății al statului respectiv.

Cu titlu de excepție, autoritățile bulgare examinează solicitările de intrare și tranzitare a Bulgariei pentru persoanele aflate în situație umanitară dificilă. Informația respectivă urmează a fi comunicată ambasadei la adresa de e-mail: sofia@mfa.gov.md pentru a fi transmisă pentru examinare autorităților bulgare.

În cazuri excepționale: accidente cu victime, decese și calamități naturale, cetățenii Republicii Moldova pot apela la numărul de telefon +359 877819314 sau pot scrie la adresa de e-mail notată mai sus.

CITEȘTE ȘI:

Italia prelungește interdicția de intrare în țară pentru cetățenii Republicii Moldova

Și Austria ne închide „ușile” din cauza pandemiei. Țara va interzice cursele aeriene directe din 10 state, inclusiv Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button