fbpx

update | Alerta cu bombă de la Ambasada Federației Ruse la Chișinău a fost falsă

Update: Alerta cu bombă de la Ambasada Federației Ruse la Chișinău a fost falsă. Specialiștii nu au depistat nici un obiect suspect în urma verificărilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială: Un mesaj anonim venit pe adresa electronică a Ambasadei informează că sediul acesteia este minat. Alerta cu bombă a pus pe jar autoritățile, care s-au grăbit să securizeze zona.

„Astăzi la ora 09:00, în adresa Inspectoratul de Poliție Buiucani a parvenit informația precum că sediul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova este minat. Informația a fost remisă în adresa administrației Ambasadei de la o sursă anonimă prin intermediul poștei electronice.

Conform protocolului stabilit în astfel de situații, carabinierii au reacționat prompt, fiind securizată zona și înștiințate serviciile abilitate. Imediat la fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, echipajele BPRO, grupa operativă a IP Buiucani. Acum, de către specialiștii din cadrul seviciului „BOMBTEH”, se verifică adiacentul Ambasadei”, a precizat pentru ZUGO ofițera de presă a Poliției, Natalia Stati.

Articole asemănătoare

Back to top button