fbpx

Încă două persoane publice completează lista de demisii. Despre cine este vorba?

Insituțiile de stat ale Republicii Moldova se golesc de funcționari pe zi ce trece. Vineri, lista de demisii a fost completată de șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Veaceslav Garștea și șeful Poliției din Chișinău, Corneliu Groza, care a atins vârsta de pensionare și a părăsit funcția.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Garștea și-a anunțat demisia fără a oferi vreun oarecare motiv. Acesta a ținut doar să adreseze un mesaj de felicitare colegilor prin intermediul paginii oficiale a instituției.

„A sosit momentul de bilanţ al activităţii mele în Poliţia de Frontieră, după doi ani şi nouă luni de la preluarea mandatului de şef adjunct.

Din încurajările şi mesajele primite de la voi, cei cu care în toţi aceşti ani am format o echipă puternică, cred că mi-a reuşit un parcurs cu multe realizări şi lucruri duse până la capăt”, a spus fostul șef adjunct al Poliției de Frontieră.

Totodată Corneliu Groza care timp de trei ani a fost la conducerea Poliției din Chișinău, a anunțat că părăsește funcția.

Acesta urmează să împlinească în câteva zile vârsta de 45 de ani. Groza a fost anterior șef al Inspectoratului Național de Investigații.

Deocamdată nu se cunoaște cine va prelua funcția de șef al Poliției din municipiul Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button