fbpx

În ultimele 24 de ore, 154 de persoane au ajuns în Moldova cu un zbor charter. Alte șapte avioane vor aduce cetățeni acasă în următoarele zile

În ultimele 24 de ore, 154 de persoane au ajuns la Chișinău din Israel. Conform Poliției de Frontieră, aceștia au venit cu o cursă charter și au trecut hotarul pe la punctul de trecere de la Aeroport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În următoarele zile, La Chișinău urmează să aterizeze avioane care vor aduce conaționali din Franța, Italia, Marea Britanie și Cehia. Astăzi, mai mulți moldoveni vor reveni de la Paris și de la Londra. Pe 1 aprilie, mai mulți cetățeni ai țării noastre se vor întoarce de la Nice, Franța, pe 2 aprilie – de la Paris, pe 3 aprilie – de la Praga, pe 4 aprilie – de la Londra, iar pe 5 aprilie – de la Verona.

Amintim că, anterior, Igor Dodon ruga moldovenii din diasporă, care vor să revină acasă, să își procure poliță de asigurare. Persoanele care revin în țară sunt obligate să se autoizoleze pentru 14 zile, iar autoritățile analizează posibilitățile de a le testa obligatoriu la coronavirus.

CITEȘTE ȘI:

video | Li se spune din avion despre amenzi și autoizolare. Procedurile la care sunt supuse persoanele care ajung în Moldova cu zboruri charter?

Articole asemănătoare

Back to top button