fbpx

În locul hotelurilor de lux, rulote și corturi. Oaspeții Eurovisionului 2019 ar putea fi cazați în aer liber

Concursul muzical Eurovision Song Contest din acest an va fi organizat în Israel, iar cu această ocazie, primăria din Tel Aviv intenționează să cazeze oaspeții într-un orășel de corturi. Astfel, în locul hotelurilor de lux, pe care, de obicei, le propun turiștilor gazdele concursului, în 2019, spectatorii ar putea avea o surpriză atunci când vor rezerva o locuință pentru câteva zile. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Autoritățile au anunțat o licitație pentru construcția orășelului în parcul „Yarkon”, lângă Centrul de Expoziții din Israel, loc unde se va desfășura concursul Eurovision. Sunt planificate trei categorii de prețuri care corespund diferitelor niveluri de confort. Cele mai bugetare vor fi locurile unde oaspeții își vor putea instala singuri corturile. Cea de-a doua categorie va constitui corturile mari, mai spațioase. Publicul mai pretențios va avea parte de case temporare – „rulote” cu baie proprie și aer condiționat.

Pe lângă locurile de dormit, pe teritoriul orășelului vor fi plasate terenuri pentru petreceri, zone de fast-food și un punct de închiriere a bicicletelor. Pentru a ajunge în sala unde va avea loc Eurovision, vor fi lansate rute speciale de autobuze. Totodată, de protecția oaspeților se vor ocupa poliția, Serviciul de Securitate Națională și companiile private de securitate.

Articole asemănătoare

Back to top button