fbpx

În ce funcție se vede Andrian Candu după alegerile parlamentare din 24 februarie? „Contează să fiu de folos țării”

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a oferit primul interviu amplu din acest an în cadrul căruia a vorbit despre reușitele anului precedent, dar și planurile pentru următoarea perioadă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, Candu s-a referit la relațiile Moldovei cu SUA, România, dar și UE, menționând că, deși cu instituțiile europene relațiile au fost politizate, „pentru noi rămâne prioritatea numărul unu integrarea europeană”.

În context, democratul a fost întrebat în ce funcție se vede ace după alegerile parlamentare din 24 februarie curent. Deși nu a dat un răspuns exact, Candu a ținut să specifice că, „în ultimii 15 ani de activitate, inclusiv activitate politică, dar și activitatea precedentă profesională, am avut norocul și fericirea să lucrez într-o echipă bună, profesionistă și fiecare zi să fie alta, să fie diferită, să fie altfel”.

„Cel mai important este că ceea ce voi face să-mi aducă satisfacție profesională, dar să aducă și valoarea adăugată societății, țării, dacă va fi posibil și echipei. Atunci nu contează funcția, titulatura, denumirea instituției. Contează să fiu de folos echipei și țării”, a adăugat oficialul.

Andrian Candu nu a ezitat să transmită și un mesaj pentru toți moldovenii care vor participa la scrutinul electoral: „Gândiți-vă bine când faceți o alegere”.

Întregul interviu poate fi citit aici.

Articole asemănătoare

Back to top button