fbpx

În atenția șoferilor: Traficul pe câteva străzi din centrul capitalei va fi sistat mai bine de o lună

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 17 iunie – 31 iulie, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. București, în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II – BERD, BEI.

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

Autobuze

Ruta nr. 9:
Tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 13:
Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia, și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 190:
Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit; 

Rutele nr. 178 și nr. 192:
Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite;

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create, iar conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Articole similare

Close