fbpx

În atenția șoferilor: Traficul de pe câteva străzi din capitală va fi suspendat mai mult de o săptămână

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 14 – 17 iunie va fi suspendat traficul rutier pe str. Ciuflea, pe ambele sensuri de circulație, etapizat, în perimetrul str. București și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. De asemenea, în perioada 12 – 15 iunie va fi interzisă circulația pe strada Florilor, tronsonul cuprins între str. Studenților și str. Matei Basarab, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor de canalizare menajer-fecaloidă ale Complexului „Arena Chișinău”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În primul caz, măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (BERD, BEI) (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun).

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. 31 August 1989, intersecție cu str. Ciuflea, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze:

Rutele nr. 2, nr. 22:
Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite.
Tur – pe traseele stabilite.

 Ruta nr. 34:
De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Autobuze:

Ruta nr. 5:
Retur: – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit;
Tur – pe traseul stabilit.

Ruta nr. 46:
De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit. Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Totodată, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor de canalizare menajer-fecaloidă ale Complexului „Arena Chișinău” pe strada Florilor, tronsonul cuprins între str. Studenților și str. Matei Basarab, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Autobuzele de pe rutele: nr. 26, nr. 28, nr. 47 și nr. 48:
Tur – de pe str. Studenților pe str. Florilor, str. Matei Basarab, bd. Moscova și în continuare pe traseele stabilite;
Retur – pe aceleași trasee.

Microbuzele de pe rutele: nr. 130, nr. 140, nr. 148, nr. 152, nr. 162 și nr. 186:
Tur – de pe bd. Moscova pe str. Matei Basarab, str. Florilor, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite.
Retur – pe aceleași trasee.

Ruta nr. 112:
Tur – de pe str. Florilor pe str. Matei Basarab, bd. Moscova;
Retur –  de pe bd. Moscova pe str. Matei Basarab, str. Florilor și în continuare pe traseele stabilite.

Articole asemănătoare

Back to top button