fbpx

În atenția părinților: ANSA retrage din comerț un lot de lapte praf

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunţat pe 20 mai că a retras din comerț un lot de lapte praf neconform, în urma notificării sistemului de alertă european în domeniul alimentar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba despre produsul ”Amestec de lapte praf cu prebiotici pentru copii – de la naștere, cu pregătire rapidă”, importat din Polonia.

Este vorba despre marca poloneză de import NUMIL, loturile L02.05.2022 și L28.04.2022, cu masa netă de 900 de gr,  valabile până la 12.10.2023. ANSA  a dispus, în mod urgent, retragerea din rețeaua de comerț a loturilor menționate.

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt rugate să nu le admită în alimentația copiilor și sunt în drept să le returneze unităților de comerț de unde au fost procurate.

Potrivit ANSA, în conformitate cu legislația în vigoare, operatorii din domeniul alimentar, deținători ai produselor neconforme, sunt obligați să le retragă de pe piață și să coopereze cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse, pentru evitarea sau reducerea riscurilor pentru sănătatea umană prezentate de un produs alimentar neconform.

Articole asemănătoare

Back to top button