fbpx

Ilan Șor: Voi fi devotat fiecărui cetățean care și-a dat votul pentru mine și Partidul Șor

Alegerile anticipate nu pot fi considerate pe deplin corecte, întrucât unul dintre liderii celor trei partide, care au intrat în Parlament, nu a fost admis în campania electorală. Totodată, forțele externe au comis ingerințe în procesul electoral. Afirmațiile îi aparțin liderului Partidului Șor, Ilan Șor, și au fost făcute în cadrul unui briefing susținut luni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De facto, am fost privat de dreptul constituțional de a participa în această campanie electorală prin presiuni directe pe la instanțele de judecată. În plus, alegerile au fost câștigate, practic, de ambasadorii străini, deoarece cunoaștem faptul că presiunile s-au făcut din afara țării. Câțiva ambasadori au avut rolul de activiști electorali. Consider acest fapt drept un amestec direct în procesul electoral din Republica Moldova. Care vor fi acțiunile noastre din punct de vedere juridic, vom decide, în următoarea perioadă, împreună cu colegii”, a spus Ilan Șor.

El a mulțumit echipei datorită căreia Partidul Șor a acces în Parlament, în ciuda greutăților. În mod special, politicianul le-a mulțumit locuitorilor Orheiului, unde Partidul Șor s-a clasat pe primul loc. Șor a dat asigurări că Orhei va deveni un oraș în care vei vrea să te muți cu traiul.

În curând, vom lansa un program de stabilire cu traiul a cetățenilor din alte localități în orașul Orhei, deoarece oamenii își vor dori să trăiască anume la Orhei, pentru că alt oraș mai dezvoltat și mai frumos nu există în țară”, a spus Șor.

Potrivit lui, dezvoltarea Taracliei și a satelor din Orhei și din alte raioane unde Partidul Șor a lansat proiecte de infrastructură și programe sociale sunt alte priorități ale formațiunii.

Vom căuta parteneri care vor fi gata să realizeze programul nostru, deoarece nu vedem o altă cale de dezvoltare a Moldovei. Îl vom promova prin intermediul proiectelor de lege în Parlament”, a menționat Ilan Șor.

De asemenea, el a adăugat că Partidul Șor e gata să muncească din opoziție.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button