fbpx

I-ar fi ucis părinții, iar pe ea o ținea ostatică. O tânără de 13 ani a evadat după 88 de zile de captivitate

O minoră de 13 ani din Wisconsin, Statele Unite, a fost numită eroină după ce a reușit să evadeze in mâinile unui tânăr de 21 de ani care a ținut-o în captivitate 88 de zile. Mai mult decât atât, individul i-a ucis și părinții copilei.

Jayme Closs a dispărut la 15 octombrie 2018. În acea zi, părinţii ei, James şi Denise Closs, de 56 de ani, respectiv, de 46 de ani, au fost împuşcaţi mortal în propria casă din Barron, în regiunea Marilor Lacuri, de către un tânăr care le-a spart uşa de la intrare şi a dat buzna în interior pentru a le răpi fiica.

Şocaţi de această dramă, poliţia şi locuitorii din statul Wisconsin s-au lansat în căutarea ei, dar în zadar, scrie adevarul.ro. Joi după-amiază, fata a profitat de absenţa răpitorului ei şi a fugit din casa în care era ţinută captivă, situată într-o zonă izolată din apropierea sătucului Gordon, situat la 100 de kilometri nord de Barron. Murdară şi dezorientată, ea a cerut ajutorul unei femei care îşi plimba câinele. Aceasta a dus-o la un vecin, care a alertat poliţia.

Fata afirmă că nu l-a cunoscut pe răpitorul ei până când i-a ucis părinţii. Nici poliţia nu a avut informaţii despre el până acum. Suspectul în acest caz este Jake Thomas Patterson, un tânăr de 21 de ani. El a fost arestat după evadarea fetei şi va fi adus luni în faţa unui judecător pentru a fi inculpat pentru răpire şi dublă crimă.

„Suspectul a avut intenţia clară de a o răpi pe Jayme plănuit în detaliu acest act”, a declarat într-o conferinţă de presă Chris Fitzgerald, şeriful din Baron.

În cursul unei percheziţii la domiciliul lui Jake Thomas Patterson, poliţiştii au găsit mai multe arme, printre care şi una care corespunde celei folosite în uciderea soţilor James şi Denise Closs.

Articole similare

Close