fbpx

horoscop | Unii se vor lăsa duși de val, alții vor încerca să renunțe la oamenii „toxici”. Pentru cine se vor alinia astrele favorabil?

În această săptămână stelele vor aduce mai multe schimbări în viețile tuturor nativilor. Pentru unii vor fi plăcute, pentru alții – zguduitoare, dar cert este că toate vor duce într-un sfârșit la schimbări pozitive, pe care majoritatea le-au așteptat încă de la început de an.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

BERBEC. Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor, dar nu trebuie să te bazezi doar pe acest lucru. Pe parcursul acestei săptămâni reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea, indiferent de riscurile pe care poate le presupune. Cariera este prioritară pentru tine, chiar dacă familia îți reproșează mereu acest aspect.

TAUR. Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minți atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a-ți da voie să trăiești la un alt nivel, mai profund, propria realitate emoțională.

GEMENI. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti în îndeplinirea propriilor visuri. Începutul acestei săptămâni mai călduroase aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Decizia de a lucra și la aspectul fizic este una excelentă și benefică stării interioare, chiar dacă presupune un efort susținut.

RAC. Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse. Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Prinzi mai mult curaj atunci când trebuie să vorbești despre propriile traume și astfel reușești să te accesezi într-un mod mult mai profund și autentic.

LEU. Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. În familie au loc în fiecare zi conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Mai mult decât atât, agitația în care te transpun te fac să te retragi și să te concentrezi pe propria stare de bine.

FECIOARĂ. Anxietatea colectivă pe care o recunoști în dinamica propriei familii are drept sursă experiența de viață a fiecărui membru care o alcătuiește. Pe parcursul acestei săptămâni îți va fi tot mai dificil să faci alegeri pentru propriul bine deoarece atenția îți este îndreptată către cei dragi. Ajungi din nou să te neglijezi și asta nu va fi în avantajul tău din punct de vedere energetic.

BALANȚĂ. Ai senzația că totul devine foarte dificil de obținut. Astrele vor încerca să te domine într-o manieră pozitivă pe parcursul întregii săptămâni, dar și așa lucrurile vor fi destul de dificil de armonizat. Diada Marte-Pluto te va forța să iei decizii radicale în plan personal deoarece în acest mod vei reuși să îți regăsești echilibrul interior. Trebuie să renunți la anumite „ancore toxice”.

SCORPION. Reușești mereu să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar. Pentru tine deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile organizatorice. În plan profesional îți dorești să fii remarcată, acest lucru este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur.

SĂGETĂTOR. Încă de la începutul săptămânii la birou ai de luat decizii importante. Acestea ar putea să îți afecteze viitorul profesional. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa „cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai.

CAPRICORN. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Colegii pe care îi ai nu sunt persoane de încredere. Acest lucru ți s-a demonstrat în timp. Este de preferat să nu vorbești prea mult cu ei despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera. Atunci când vine vorba de familie, ajungi să recunoști că nu te mai dedici ca altădată planurilor împreună cu cei dragi.

VĂRSĂTOR. Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza nesiguranței. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci.

PEȘTI. Poate sună copilăresc, încă tot ceea ce trebuie să faci este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pe termen lung. În weekend este de preferat să te odihnești, renunțând la planurile stabilite.

Articole asemănătoare

Back to top button