fbpx

horoscop | Scorpionii vor avea parte de tensiune, iar Peștii vor fi ocoliți de noroc. Vezi ce surprize îți prezic astrele pentru luna mai

Iată că au rămas mai puțin de 24 de ore până pășim cu toții într-o nouă lună de primăvară. Pentru unii, următoarele 31 de zile vor fi pline de surprize neașteptate, situații tensionate, dar și momente de cumpănă în care vor conștientiza cine le este, cu adevărat, prieten.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Mândria propriei personalități de multe ori nu te lasă să îți expui vulnerabilitățile. Sfârșitul acestei primăveri te va găsi într-o dispoziție intrigată și ușor dezamăgită de anumite lucruri.

Taur

În zilele lunii mai, viața profesională nu se află pe o pantă ascendentă, din contra. Comportamentul tău pare să fie din ce în ce mai acid în raport cu anumite persoane. Deși vocal susții anumite sentimente și trăiri, acțiunile tale nu demonstrează nimic. Te consideri norocos/asă prin prisma anumitor relații din viața ta, dar doar tu ești martor/a impactului pe care îl au.

Gemeni

Firea ta curioasă poate să îi deranjeze pe ceilalți. Schimburile de replici vor susține această stare de fapt. Chiar dacă îți dorești să afli lucruri, trebuie să știi cum să o faci. De multe ori, gestul tău poate fi interpretat drept intruziv. Intensificarea transferului energetic dintre planete se va materializa printr-o stare de confuzie.

Rac

Nu îți dorești să acționezi, dar nu ești confortabil/ă nici cu ideea de a rămâne în umbră. Proiectele pe cont propriu au nevoie de sustenabilitate financiară pentru a putea fi finalizate. Te încrezi în prieteniile de durată, dar faci prea multe compromisuri pentru cei implicați. Nu le consideri eficiente în construirea unor relații de durată, autentice.

Leu

Lasă loc de răbdare și compasiune! Mai ales prin prisma situațiilor critice prin care treci acum, este nevoie să fii mai indulgent/ă cu tine. Deși majoritatea deciziilor te scot din zona de confort, îți asumi asta. Ai rămas aceeași fire naivă dintotdeauna. Neînțelegerile din familie nu mai reprezintă centrul vieții tale. Știi să te pui pe primul loc.

Fecioară

Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Soarele va face o dubioasă „ședere” în zodia ta. Simți un gol în stomac atunci când intri în contact cu fățărnicia unora și parcă nu mai suporți acest sentiment. Orice ai susține, ești singurul/a responsabil/ă de această trăire.

Balanță

Din cauza tumultului pe care îl trăiești în plan profesional, pur și simplu nu mai ai încredere în propria intuiție. Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional. Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității.

Scorpion

De cele mai multe ori vei avea tendința de a privi totul cu pesimism. Această viziune se va proiecta și asupra acțiunilor tale. Simți că ești destul de tensionat/ă din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înaintea ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău.

Săgetător

Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți emoțiile! Nimeni nu le va înțelege în adevăratul sens al cuvântului, dar nici nu trebuie să se întâmple asta. În luna care urmează primeşti multe complimente legate de personalitatea ta. Nu mai încerca să analizezi totul, ci încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin.

Capricorn

Relațiile, oamenii, momentele de fericire sau armonie, toate au un „iz înșelător”. Totul se întâmplă ca și cum se derulează un film cu o acțiune haotică. Percepția ta asupra ideii de fericire este din nou „amenințată”. În această lună viața ta va fi caracterizată de tranziție. Există posibilitatea să ai parte de un nou început în plan profesional.

Vărsător

Atunci când vine vorba de relațiile care au un impact emoțional pentru tine, expune-ți așteptările și intențiile într-un mod clar și concis. Fluctuațiile financiare de care ai parte în această perioadă te scot din zona de confort. Este posibil să anulezi o parte din planurile stabilite. Simți nesiguranță în raport cu anumite alegeri.

Pești

Chiar dacă sprijinul celor dragi este sporadic, tu oricum te bazezi pe propria capacitate de a rezolva lucruri și situații. Norocul se va ține departe de tine în această lună a lui mai. Eșecurile pe care le vei trăi te vor motiva, însă, să persiști în a visa la propriile obiective. Trăiești destul de mult prin prisma calității relațiilor pe care le ai.

Articole asemănătoare

Back to top button