fbpx

horoscop | Scorpionii sunt tentați de aventuri, iar Racii se simt vulnerabili. Prezicerile astrelor pentru săptămâna viitoare

Unii nativi vor avea parte de momente romantice alături de omul drag, iar alții se vor simți frustrați sau obosiți săptămâna viitoare. Astrele le recomandă tuturor zodiilor să se gândească la propriile sentimente și să nu asculte ce vorbește lumea despre ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidat/ă de ceilalți colegi cu care lucrezi. Instigarea la conflicte și răutăți la care ești supusă de către anumiți colegi, pur și simplu îți inhibă creativitatea. Îți place să lucrezi într-un mediu armonios și relaxat.

Taur

Această săptămână ți se pare că se va derula într-un mod abrupt. Ai senzația că nu ai reușit să faci nimic din ceea ce ți-ai propus. Totul este la limită. Mai mult, nici starea psihică nu pare să te ajute să vezi lucrurile altfel. Poate este indicată vacanța aia pe care o plănuiești de ceva timp. Fă lucrurile la timp, nu mai amâna!

Gemeni

La începutul acestei săptămâni cariera ta trece printr-o schimbare pozitivă, mai ales având în vedere implicarea de care ai dat dovadă în ultima perioadă. Avansarea într-o nouă funcție te scoate din rutina cu care erai obișnuită. În ciuda entuziasmului pe care îl resimți, ești conștient/ă că va trebui să te adaptezi repede schimbării pentru a putea da randament.

Rac

Chiar dacă deții multe cunoștințe profesionale, asta nu schimbă vulnerabilitatea pe care o resimți uneori. De multe ori ajungi față în față cu propriile temeri și nu știi ce să faci. Timpul este mereu aliatul tău în acest sens. Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași „captivat/ă” de tot felul de detalii care îți „hrănesc” orgoliul.

Leu

Marte și Saturn fac o echipă extraordinară atunci când vine vorba de romantism. Pentru tine, această săptămână de septembrie va fi cea în care vei reuși să pui cap la cap idei și planuri pentru a obține ceea ce îți propui. Chiar dacă anumite zile aduc mult prea multă încărcătură emoțională în viața ta, ai alături persoane pe care te poți „sprijini”.

Fecioară

În această săptămână ai posibilitatea de a evalua calitatea relațiilor de care ai parte, indiferent că este vorba de cele profesionale sau de cele personale. Modul în care reușești să te organizezi te ajută să te ții de programul stabilit. De multe ori ești percepută ca fiind o persoană vanitoasă și acest lucru nu este departe de adevăr.

Balanță

Conexiunile interpersonale de care ai parte sunt foarte importante pentru viața ta emoțională. Forțele cosmice „gravitează” în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Persoana iubită este posibil să fie avansată într-o nouă funcție. Acum îți revine ție sarcina destul de dificilă de a o ajuta să fie încrezătoare cu privire la ceea ce va urma.

Scorpion

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. În această perioadă din viața ta ai nevoie de mai multă libertate și de adrenalină. Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot totuși din zona de confort, îți asumi acest lucru. Pentru tine este esențială autenticitatea relațiilor din viața ta.

Săgetător

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci.

Capricorn

Chiar dacă te simți constrâns/ă de anumite reguli, este esențial să îți dai seama de importanța lor. Modul respectuos în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită. Atunci când pui suflet în ceea ce faci, ești mult mai încrezător/are în rezultatele pozitive.

Vărsător

Atunci când vine vorba de starea de sănătate, în zilele următoare vei descoperi afecțiuni la care nu te-ai fi gândit niciodată că le ai. Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru.

Pești

Încearcă să fii mai precaut/ă atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Faci multe excese, de toate felurile, iar mișcarea fizică este din nou amânată pentru tot felul de motive puerile. A persevera într-o gândire pozitivă presupune ambiție și deschidere. Nimic din ceea ce faci nu este fără sens în acest Univers.

Articole asemănătoare

Back to top button