fbpx

horoscop | Scorpionii se pregătesc de vacanță, iar Vărsătorii muncesc din greu. Ce ne prezic astrele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna care vine le aduce unora multe sarcini la serviciu și forfotă acasă, iar altora planuri de călătorii și bani. Astrele le recomandă tuturor nativilor să fie prudenți și să petreacă mai mult timp cu familia și oamenii dragi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec: Relațiile cu membrii familiei sunt tot mai dificile. Astrele îți recomansdă să vorbești sincer cu toți cei de acasă. Sunt posibile discuții aprinse.

Taur: Selectează totul și concentrează-te pe partea pozitivă a lucrurilor. Ar fi bine să renunți la persoanele care te solicită prea mult. Membrii familiei au nevoie de sprijinul tău emoțional, moral sau material.

Gemeni: Primești o sumă de bani la locul de muncă. Totodată, se conturează și cheltuieli majore, așa că mai bine alcătuiește o listă de priorități și respect-o cu strictețe.

Rac: Sunt momente favorabile trasării unor planuri noi pe toate segmentele vieții cotidiene. Dialogurile cu prietenii te pot răscoli sufletește foarte mult, de aceea ar fi bine să nu pleci urechea la tot ce ți se spune.

Leu: Fii cât mai retras în această săptămână și ocupă-te de planurile tale personale. Săptămâna viitoare ai putea primi informații în urma cărora vei face concluzii foarte importante pentru tine.

Fecioară: Rezervă momente de odihnă și detașează-te de tot și toate, dar îngriijește-ți serios sănătatea. Evită discuțiile și acțiunile obositoare.

Balanță: Este bine să-ți pregătești temeinic aparițiile și dialogurile cu ceilalți, întrucât unii îți vor pune bețe în roate. Neplăcerile apar de la banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

Scorpion: Te pregătești de o călătorie în prima parte a săptămânii. Însă, este posibil ca partenerul de viață sau prietenii alături de care dorești să te distrezi să aibă cu totul alte planuri. Astrele își recomandă să fii atent la cheltuieli.

Săgetător: Este posibil să primești bani pentru eforturile depuse în ultima vreme. Evită discuțiile contradictorii și escaladarea conflictelor. Toate se vor rezolva favorabil la momentul potrivit.

Capricorn:  Creativitatea este accentuată, dar cumva ceilalți te blochează în a-ți expune în totalitate ideile. Vorbește puțin, ascultă cu atenție ce ți se spune și nu-ți divulga toate intențiile. Unii te pot înțelege greșit.

Vărsător: Săptămâna debutează cu multe sarcini la serviciu. Detașează-te, îndeplinșete-ți corect și la timp taskurile și evită conflictele.

Pești: Sunt posibile discuții aprinse și ai putea afla unele informații deosebite despre oamenii dragi. Astrele îți recomandă să ai grijă de sănătate și să nu atragi atenție la bârfe.

Articole asemănătoare

Back to top button