fbpx

horoscop | Scorpionii au nevoie de spațiu personal, iar Peștii – de relații bazate pe încredere. Previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare

Pentru unele zodii, următoarea săptămână se anunță a fi puternică din punct de vedere emoțional. Pentru altele, acum este momentul potrivit de a face o schimbare în rutina zilnică sau de a exclude unele persoane din cercul de prieteni. Află și tu ce îți prezic astrele pentru săptămâna viitoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Anumite alegeri pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Sunt persoane care, prin simpla lor prezență, îți induc o stare de confort, iar altele par să facă orice pentru a te dezechilibra din punct de vedere emoțional. Totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pe care le „recepționezi” de la cei din jur.

Taur

Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa „cucerit/ă” de promisiunile exagerate ale persoanelor care au anumite interese! Saturn poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta.

Gemeni

Ești entuziasmat/ă de ideea unui nou început, dar parcă nu ai idee cum să acționezi. Te lași purtat/ă de gânduri și de dorințe, dar după toate astea intervine blocajul. Indiferent de magnitudinea deciziilor pe care trebuie să le iei, este important să îți acorzi timp. Ai nevoie de timp pentru a analiza avantajele, dezavantajele și tot ceea ce presupune ideea pe care o ai în minte.

Rac

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidat/ă de colegi. Nu reușești să preiei inițiativa. Mereu sunt alții care ți-o iau înainte. Evită să fii mereu extrem de calculat/ă în acțiuni. Riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă care cu siguranță îți va induce, la un moment dat, stări de frustrare.

Leu

Pe parcursul acestor zile, îți îndrepți atenția către familie şi către prietenii apropiați. În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama că sunt cele mai valoroase „părți” ale vieții tale. Acum simți nevoia să le arăți gratitudinea cu privire la acest aspect. La birou se anunță o săptămână destul de liniștită având în vedere faptul că majoritatea proiectelor s-au finalizat.

Fecioară

O oportunitate extraordinară de implicare într-un proiect sau numirea pe o nouă funcție pot aduce schimbări semnificative în viața ta. Dacă te gândești la o strategie anume pentru îndeplinirea unor obiective, este timpul să mizezi pe tot ceea ce ai. Atunci când vine vorba de propunerile celor din jur, încearcă să le iei în considerare și să vezi și părțile bune pe care le conțin.

Balanță

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Această atitudine iscă reacții de repulsie. Nimeni nu este obligat să agreeze atitudinea ta de superioritate. La birou te simți motivat/ă să îți depășești limitele.

Scorpion

„Recalibrarea” imediată în raport cu anumite sectoare ale vieții va aduce destul de mult echilibru emoțional. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de statutul social pe care îl ai, crezi în autenticitate. În săptămâna care urmează ai tendința să setezi în jurul tău mai multe bariere.

Săgetător

Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! Nu te lăsa influențat/ă de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență negativă asupra acțiunilor tale prezente. Dacă totuși te simți nesigur/ă cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația din jur.

Capricorn

Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Diversitatea de care ai parte în orice sector al vieții te ajută să fii o „persoană complexă”.

Vărsător

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este unul autentic. Alegi să te minți. În familie au loc conflicte pe care nu reușești să le mai înțelegi sau să le mai agreezi. Sursa lor este una profund înrădăcinată în experiența fiecărei membru care o alcătuiește.

Pești

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți creează o stare de disconfort. Dacă ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștit/ă în aceste zile. Prieteniile care au la bază sentimente de încredere și autenticitate se „întăresc” cu fiecare interacțiune sau timp petrecut împreună.

Articole asemănătoare

Back to top button