fbpx

horoscop | Provocări, decizii și schimbări radicale la locul de muncă. Ce prezic astrele pentru cea de-a doua săptămână a anului?

Se pare că începutul anului 2019 este mai mult despre creștere profesională și inspirație pentru noi proiecte și planuri. Totuși, unii nativi nu trebuie să își neglijeze relațiile cu persoanele apropiate și să ofere mai multă atenție situației din familie pentru a reuși să mențină echilibrul în viață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

O săptămână minunată pentru a se inspira în legătură cu planurile lor. Berbecii au mari ambiții în prima jumătate a săptămânii, dar și riscul unor comentarii din partea persoanelor negative, care i-ar putea face să se răzgândească. Își vor analiza postura în care sunt la lucru și se vor supune unei adevărate încercări de a nu asculta bârfele.

Taur

Au planuri mari pe care le pun pe hârtie și iau în considerare oportunități, care ar putea să îi ducă foarte departe. Ar fi bine să nu se lase intimidați de persoane care încearcă să-i facă să rămână pe loc și ar trebui să ia în calcul faptul că pot conta pe prieteni.

Gemeni

Au ocazia să verifice care sunt persoanele pe care pot conta și să vadă cât de mare e influența lor asupra celorlalți și pe cât de mult au parte de sprijin. Încearcă să scape de oamenii, care îi trag în jos pentru că își pregătesc terenul pentru noi proiecte și planuri mărețe.

Rac

O săptămână care pune accent pe relația de cuplu și viața personală. Nativii Rac au, însă, de analizat, mai ales din punct de vedere financiar, situația lor. Este momentul să își facă timp pentru discuțiile de familie, pentru noi planuri și proiectarea unor evenimente.

     Leu

Multe planuri, mai ales profesionale, dar și mai multe schimbări în ceea ce ține de activități și sarcini. Depun eforturi mari pentru a-și organiza viața mai bine. Pun în discuție starea lor de sănătate și încearcă să stabilească alte priorități în urma unor analize despre ce au și ce nu.

Fecioară 

Au un început de săptămână foarte bun și extrem de valoros pentru muncă. Fecioarele trebuie să fie creative și să inventeze soluții pentru situațiile care se creează și să dea dovadă de determinare în discuții cu partenerii și colaboratorii. Ar face bine să verifice de două ori toate informațiile primite pentru a evita crearea unor concluzii greșite.

 Balanță

Încă nu sunt gata să își înceapă lucrul, de aceea, încearcă din răsputeri să își mai prelungească vacanța cu câteva zile, anulând evenimente destul de importante. Nativii zodiei amână discuții urgente, care ulterior ar putea să se transforme în probleme.

Scorpion

Își planifică foarte minuțios cheltuielile și veniturile, iar pe plan profesional rămân doar la nivelul de planificare. Este o săptămână dedicată familiei și relațiilor cu oamenii apropiați. Scorpionii se gândesc tot mai serios să rupă legăturile inutile și să își facă noi prieteni.

Săgetător 

Își fac planuri mărețe, dar asupra cărora trebuie să se informeze pentru a nu o da în bară. Caută să cunoască oameni noi, alături de care să se simtă inspirați. Va fi o săptămână fructuoasă pentru lucru, însă apar probleme în familie, care îi bulversează destul de tare pe Săgetători.

Capricorn 

Nativii Capricorn încep cu gândul la bani sau aranjamente profesionale, care pot să le modifice sursele de venit. Se pare că vor mai multă liniște și încep să pună accent pe sănătatea lor. Se organizaează mai bine pe plan financiar și dau mai mult atenție pe ce cheltuie.

Vărsător 

Vărsătorii vor avea o săptămână foarte bună, sunt inspirați și concentrați. Reușesc să își stabilească scopuri mărețe și au toate șansele să atingă culmile succesului și să impresioneze. Deși axați pe lucru, simt că au nevoie de o călătorie sau măcar o vacanță scurtă pentru o doză de liniște și relaxare.

Pești

Săptămâna începe mai lent și cu multă odihnă. Este perioada în care nativii Pești își fac planuri, nu și acționează. Încearcă să țină pasul cu 2019 și tind să facă și să cumpere tot ce nu au reușit în anul precedent. Simt că au nevoie de o schimbare, iar asta le va da bătăi de cap până vor găsi soluția perfectă.

Articole asemănătoare

Back to top button