fbpx

horoscop | Peștii se lasă conduși de spontaneitate, iar Berbecii au parte de „zile moarte”. Prezicerile astrelor pentru săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, câteva zodii vor avea parte de momente frumoase alături de cei dragi, iar altele vor excela în plan profesional și vor culege roadele muncii depuse asiduu până acum. Vezi mai jos prezicerile astrelor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Deși te afli într-o perioadă de stagnare din mai multe puncte de vedere, nu este cazul să te grăbești să ieși din zona de confort. Ai nevoie de aceste „zile moarte” pentru a te reface din punct de vedere energetic. Neînțelegerile din plan profesional îți induc o stare de spirit negativă și te fac să te retragi în propria carapace, fără a da vreo explicație celor din jur.

Taur

Ai nevoie să te îndepărtezi de dinamica din familie. Uranus va „mixa” energiile din jurul său și tu vei fi tot mai debusolat/ă. Având în vedere faptul că ești înconjurat/ă de persoane joviale și pline de viață, te va ajuta să preiei puțin din starea lor de spirit. Trăiești mereu în viitor și uiți de prezent. Încearcă să te ancorezi „aici și acum”.

Gemeni

Pe parcursul acestei săptămâni ai senzația că ești invitat/ă constant în a face tot felul de introspecții în raport cu deciziile luate în trecut. Ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți. Chiar dacă nu știi cum poți afla într-un mod palpabil că acest lucru se și întâmplă, o să încerci să fii mai flexibil/ă, mai empatic/ă și mai uman/ă cu cei din jur.

Rac

Este posibil ca pe alocuri să fii înțeles/asă greșit de anumite persoane, dar nu alegi să te explici. Te ții departe de orice fel de intrigi. Înainte de a face schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile pe care acestea le presupun. Noile începuturi sunt interesante, dar sunt și generatoare de anxietate.

Leu

Maniera în care vei decide să te raportezi la ceea ce trăiești va fi „inserat/ă” în tot ceea ce vei gândi și vei simți. Odată ce încrederea într-un nou început va aduce în prim plan doar oportunitățile care pot apărea, ești conștient/ă că totul va decurge mult mai lin. Nu te lăsa pus/ă la pământ! Energia psihică de care dispui este limitată. Ai grijă să o „conservi”!

Fecioară

Ideea de a fi acasă în mijlocul familiei primește o semnificație mult mai profundă pentru tine. Evenimentele care te aproprie de cei dragi te fac să îți setezi și noi priorități. Ideile tale neconvenționale sunt puse în practică de persoane în care ai încredere deplină. Reușitele profesionale se întrevăd la orizont.

Balanță

Alegerile pe care le faci sunt relevante pentru starea ta de spirit. Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigent/ă cu cei din jur. Zilele acestei săptămâni te scot din zona de confort. Astrele te îndeamnă să acționezi. „Îmbrățișezi” cu entuziasm orice statut social care ți se alocă, deoarece știi că schimbarea se află în tine.

Scorpion

Pe parcursul acestei săptămâni, sprijinul celor din jur va fi esențial pentru tine. Deși întotdeauna ai fost o fire independent/ă, știi să îți respecți limitele. Viața personală reprezintă intimitatea ta și nu vorbești cu oricine despre dinamica ei. Viața sentimentală se află sub ocrotirea Lunii. Adopți noi norme de valoare și visezi cu ochii deschiși la ceea ce va urma în viața ta.

Săgetător

Planeta Marte este destul de „structurată” din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni de mai te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Weekendul va fi petrecut în familie.

Capricorn

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți „eșalonezi” energia psihică de care dispui. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Te simți încă „legată” emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii.

Vărsător

Creativitatea de care dai dovadă în anumite contexte profesionale fac din tine un coechipier desăvârșit. O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. Nu trebuie să faci niciun compromis în acest sens, chiar dacă în această perioadă tot ceea ce ține de socializare este mai mult în plan online. Ai vrea ca cei din jur să te „audă”, dar tu nu ești dispus/ă să îți expui vulnerabilitățile.

Pești

Ești o fire spontană și asta te ajută să te adaptezi destul de repede oricărui context din care faci parte. Te simți confortabil cu rutina pe care o trăiești zi de zi, dar asta nu înseamnă că nu îți dorești mai mult de la propria persoană sau de la cei din jur. Chiar dacă astrele nu sunt întotdeauna precum un ghid de care ai avea nevoie, acțiunile tale au cu siguranță și un factor predictibil.

Articole asemănătoare

Back to top button