fbpx

horoscop | Pentru unii – fructuoasă, pentru alții – plicticoasă. Cum va fi această săptămână de vară pentru nativii din zodiac?

Cu toate că deja e ultima lună de vară, energia și spiritul de aventură nu trebuie să dispară cu una, cu două, întrucât mai sunt zile în care să te bucuri de soare, de ieșiri cu prietenii, de plimbări cu familia și de vacanțe de neuitat. Și tot dacă e luni și începe un nou subcapitol din august, și în această săptămână astrele au grijă de nativii din zodiac, dezvăluindu-le cele mai recente previziuni.

Berbec

Este nevoie să te ocupi de partenerul de viață, dar și de colaborările socio-profesionale. Sunt posibile discuții aprinse de la faptul că sistemul tău de valori morale și spirituale diferă mult față de al celorlalți. De asemenea, pot apărea situații parteneriale legate de o călătorie îndepărtată, în străinătate sau privitor la relaționarea cu unii prieteni. Sunt șanse să călătoreșți, să iei legătura cu persoanele dragi aflate în străinătate sau să te implici în studii și cercetări diverse.

Taur

Activități de rutină, forfotă la locul de muncă, dar și accentuarea unor afecțiuni vechi cumulate cu oboseală. Planifică încă de la începutul săptămânii ceea ce ai de făcut în perioada actuală și urmează atent fiecare pas. Discuții parteneriale, mai ales cu partenerii din segmentul profesional. Aparent sunt banalități, dar fii prudent și privește dincolo de amabilitatile și măștile afișate. Cheltuieli comune cu alții, facturi, datorii și investiții.

Gemeni

Segmentul amoros îți atrage atenția fie prin cheful de aventuri și frivolități, fie prin discuțiile și acțiunile cu cei dragi. Persoana iubită te provoacă la a stabili o relație profundă, cu efecte pe termen lung sau la a rediscuta posibilitatea unui act matrimonial sau a unui copil. Gândește-te bine ce alegi, dar totuși nu întârzia prea mult cu răspunsul. La serviciu este forfotă, relații colegiale anoste, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Intră în discuție și colaborările din sfera socio-profesională.

Rac

Casa și familia reprezintă subiectele principale de la începutul perioadei analizate. Discuții aprinse: fie pe teme profesionale, fie legate de sănătatea ta sau a unei rude. Fii prudent, întrucât diferențele de opinii spuse în grabă, pe negândite, pot declanșa neplăceri gratuite, pe termen lung. Relațiile sentimentale îți dau de furcă, atât copiii, cât și persoană iubita. Ies la iveală animozități vechi, care trebuie discutate și lămurite acum. Banii și bunurile sunt mărul discordiei în plan amoros. Pune limite clare între sentimente, respect și nevoile altora care vor, de fapt și de drept, să profite de pe urmă ta.

Leu

Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dar și posibilitatea de a te instrui prin lecturarea unor cărți bune sau prin participarea la cursuri scurte. Selectează oamenii și informațiile cărora le dai crezare: nu tot ce este în preajma ta îți este și util. Treburi gospodărești și discuții aprinse cu membrii familiei pe teme parteneriale și profesionale. Ascultă sfaturile celorlalți, pentru că sunt obiective și dezinteresate. A două parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale și hobby-urile. Recreează-te alături de cei dragi prin activități amuzante.

Fecioară

O perioadă în care relațiile cu cei apropiați îți dau mult de furcă. Este vorba despre reluarea unor discuții și acțiuni referitoare la chestiuni profesionale. Vei constata că intențiile tale sunt foarte diferite de ale celorlalți, aspect care duce fie la îndepărtarea de unii, fie la renunțarea unor colaborări sau proiecte comune. Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, pentru casă, dar și pentru cineva drag aflat la nevoie. Sunt zile bune pentru înfrumusețarea spațiului de locuit, pentru întâlniri și discuții agreabile cu membrii familiei și cu rudele. Se conturează schimbări importante în plan amoros și în relația cu copiii.

Balanță

Ești plin energie încă de la începutul săptămânii, aspect care te ajută să trasezi planuri de viitor. Dar, pe de altă parte, ai șanse bune de a finaliza treburi personale restante. Sprijin important primești de la persoanele din anturajul apropiat, numai dacă le permiți acest lucru. Se întrezăresc cheltuieli cotidiene, informații noi referitoare la salarizarea de la locul de muncă, dar există și posibilitatea să primeșți bani, cadouri sau favoruri. Prudență la capitolul financiar, întrucât sunt posibile erori și cheltuieli nefondate. Discuții și întâlniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii plăcute pe distanțe scurte.

Scorpion

Sunt zile favorabile pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor și la ce îți dorești cu adevărat. Interiorizarea, dialogul cu propria-ți ființă, accesul la informații deosebite, revelatoare te ajută să înțelegi mai bine situațiile în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ți dozezi eforturile, să eviți spațiile aglomerate și oamenii care te solicită prea mult. Îți vei reveni foarte bine și repede din stările neliniștitoare, orientându-ți atenția și eforturile spre acțiuni personale constructive și spre oameni progresiști.

Săgetător

Debutul săptămânii îți aduce în preajmă prietenii și persoanele importante din mediul profesional. Duci discuții foarte interesante, afli informații utile pentru dezvoltarea ta personală, dar și pentru sănătate. Totuși, ar fi bine să eviți a povesti prea multe și prea mărunte despre tine și despre planurile tale de viitor. Sunt zile bune pentru a te gândi pe îndelete la oamenii din preajma ta și la situațiile în care eșți implicat. Este vremea potrivită pentru a renunța la tot ce te nemulțumește și mai ales la persoanele care s-au dovedit neserioase. În a două parte a săptămânii te vei simți mult mai bine. Se conturează noutăți financiare de mare anvergură.

Capricorn

Se așteaptă o perioadă interesantă pentru segmentul socio-profesional: întâlniri și discuții cu oameni importanți, cu șefi, cu figuri autoritare din diverse zone ale vieții cotidiene, invitații la evenimente sociale, cu multă și diversă lume. Caruselul de situații în care, vrei, nu vrei, eșți antrenat te poate obosi la un moment dat, de aceea, fii prudent și implică-te cu măsură: numai tu poți gestiona corect și util tot ce trăieșți. A te lasă dus de val nu se recomandă acum. Discuții cu prietenii pe teme financiare, fiind posibilă demararea unor colaborări fructuoase pe termen lung.

Vărsător

Sunt zile favorabile activităților culturale, rafinării mentalului și sufletului, dar mai ales pentru a dialoga cu oameni erudiți și școliți în ale vieții. Învață, informează-te, schimbă idei cu cei dragi și trasează-ți un plan de îmbogățire a bagajului educațional. Poți fi ajutat în acest sens de către prietenii care au călătorit în afară granițelor țării sau de alții care lucrează deja în alte țări și îți pot oferi amănunte deosebite despre filozofia și cultură altor popoare. Întâlniri și dialoguri cu multă lume, cu șefi, autorități, dar și cu persoanele importante din mediul familial. Foarte bine ar fi dacă ai rezerva momente pentru meditații interioare și plimbări în aer liber.

Pești

Cheltuieli profesionale și discuții importante referitoare la plăți comune cu alții, dar și legate de veniturile obținute din colaborări. Este posibil ca, datorită relaționării favorabile cu șefii de la locul de muncă, aceștia să-ți răsplătească eforturile fie prin bani, fie prin bunuri sau favoruri. Sunt susținute călătoriile pe distanțe lungi, dialogurile cu persoanele străine sau implicarea în studii și cursuri pe termen lung. De mare folos ți-ar fi planificarea unor secvențe de învățare care să te ajute în ascensiunea socio-profesională. Sfaturile unei persoane erudite din anturajul apropiat, urmează-le cu încredere. Te pot aștepta dispute profesionale și controverse în relațiile cu prietenii.

Articole similare

Close