fbpx

horoscop | Noi experiențe, prietenii și oportunități. Vezi de ce va avea parte fiecare zodie în prima lună din această toamnă

Prima lună a toamnei lui 2020 este încărcată de aspecte astrale și cele mai multe din ele sunt, fără doar și poate, dinamizante. Pentru nativii(ele) care încearcă să întoarcă norocul în favoarea lor în a doua parte a acestui an, vor exista multe oportunități în acest sens, dar vor exista și persoane pentru care aceste configurații astrale pot fi de-a dreptul copleșitoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Un Marte „captiv” din punct de vedere energetic te va forța să rămâi încrezător/are în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le vei trăi. Chiar dacă drumul pare a fi unul anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare. Acesta este principalul tău atu. Atunci când ți se oferă emoție cu inima deschisă, lasă-te iubit/ă!

Taur

Promisiunile făcute propriei persoane încep să prindă contur. Majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, dar și conduita pe care o adopți este importantă. Pe parcursul lunii septembrie te vei afla mai mereu pe muchie de cuțit, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.

Gemeni

De obicei îți regăsești singură motivația, dar pe parcursul lui septembrie se întâmplă ceva nou cu tine. Te lași absorbit/ă în totalitate de gândurile pe care le ai. Nu mai reușești să ieși din vârtejul spre care te împing. Indiferent de opțiunile în carieră, cel mai important este să alegi să faci ceea ce te împlinește cu adevărat.

Rac

Sensibilitatea caracteristică iese la suprafață în mai multe contexte pe parcursul acestei luni. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la celălalt. Planificarea vacanței de iarnă te face să visezi cu ochii deschiși la destinațiile în care vei petrece sărbătorile.

Leu

Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași „captivat/ă” de tot felul de detalii care îți „hrănesc” orgoliul. Îți definești obiective clare în raport cu propria persoană. Ești încântat/ă de faptul că cei din jur nu îți mai distrag ca altădată atenția de la tot ceea ce înseamnă propriul echilibru emoțional.

Fecioară

Chiar dacă sunt multe acele contexte care îți aduc dezamăgiri, nereușite, tristețe, nu trebuie să uiți niciodată că toate resursele se află în tine. Pragul maturizării emoționale pe care simți că l-ai atins creează un nou sens al vieții tale. Te lași ghidat/ă de el și reușești să bifezi multe obiective pe care le aveai în minte.

Balanță

Lucrurile se întâmplă întotdeauna într-un anumit ritm. Pe parcursul lunii septembrie zodia ta va fi caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi. Lași deoparte toate dramele din viața ta. Nu te mai întorci către ele. Ai nevoie să treci la următorul nivel în carieră și începutul toamnei poate fi determinant în acest sens.

Scorpion

Autonomia și independența pe care le ai în plan profesional îți oferă șansa de a face lucrurile în propriul ritm. Chiar dacă intrigile vor face parte din viața ta, nu te mai lași „pătrunsă” de ele. Ciclul anual făcut de Soare se încheie în luna septembrie. Odată cu încheierea acestui proces astrologic, tu îți vei recăpăta cu adevărat vitalitatea.

Săgetător

Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută. La începutul acestei toamne, se pare că viața îți cere cu insistență să faci unele „retușuri”, mai ales când vine vorba de echilibrul emoțional. Firea mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de o viață intensă. Emoțiile pe care le vei trăi vor da un nou sens propriei vieți.

Capricorn

Toamna reprezintă catalizatorul așteptat pentru anumite schimbări. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp alături de partener v-au adus într-un punct critic. Chiar dacă orice compromis îți oferă si posibilitatea de a afla lucruri noi despre tine, această dinamică nu trebuie să fie un laitmotiv pentru tine.

Vărsător

Mercur, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Îndemnurile prietenilor de a te iubi și aprecia mai mult te stresează și te deprimă. Te afli într-un punct critic în ceea ce privește stabilitatea emoțională. Această toamnă devine apăsătoare pentru tine prin prisma deciziilor pe care va trebui să le iei.

Pești

Te simți tot mai „amenințat/ă” de rutina de care ești înconjurat/ă. Încerci cu disperare să faci lucruri care îți dau sens, dar parcă nu îți iese nimic. Decizia de a urma niște cursuri de perfecționare profesională te ajută să scoți puțin capul la vedere. Septembrie este luna ta preferată a anului. O vei încununa cu tot felul de amintiri plăcute.

Articole asemănătoare

Back to top button