fbpx

horoscop | Gemenii redevin rebeli, însă Leii recurg la seriozitate și compromisuri. Previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare

Pentru unele zodii, săptămâna viitoare va trece rapid, fără evenimente majore, în timp ce altele se vor confrunta cu situații conflictuale și momente dificile. Vezi din ce categorie faci parte tu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

În aceste zile agitate, astrele te ajută să îți menții încrederea în tot ceea ce reprezintă frumos. Pentru tine, sistemul de valori morale după care te ghidezi este foarte important. Nu faci concesii în acest sens. Chiar dacă inițial nu ai crezut că este vorba de acest lucru, unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea.

Taur

Starea îndoielnică pe care o ai în raport cu anumite neajunsuri ale vieții emoționale te influențează radical în luarea deciziilor. Sentimentul de neapartenență care te încearcă de multe ori în echipa de la birou devine principala motivație în găsirea unui alt loc de muncă. Demersurile pe care le faci zi de zi te ajută să faci lucrurile într-o manieră constructivă.

Gemeni

Odată ce reușești să îți clasezi proiectele de care trebuie să te ocupi, nu mai ai timp de pierdut în van. Uranus readuce în viața ta nevoia de a fi rebel/ă. Persoana iubită nu înțelege această schimbare de comportament și adoptă o atitudine destul de pragmatică cu privire la acest aspect. Este posibil ca nici tu să nu îți dai seama de ce în această perioadă simți nevoia să fii atât de exuberant/ă și de vocal/ă.

Rac

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi. Acesta poate fi un punct din care să pornești în îndeplinirea propriilor visuri. Începutul acestei săptămâni mai călduroase aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Decizia de a lucra și la aspectul fizic este una excelentă și benefică stării interioare, chiar dacă presupune un efort susținut.

Leu

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categoric/ă în raport cu alegerile pe care le faci.

Fecioară

Mișcarea haotică a astrelor te va influența destul de mult la nivel emoțional, chiar dacă acest lucru nu va fi perceptibil pentru tine. Te simți „acostat/ă” de nevoile celor din jur. Te simți mai tot timpul stresat/ă de gândul că trebuie să le faci pe plac celor din jur. Atunci când vine vorba de sectorul profesional, este important să ai mai multă încredere în propriile abilități.

Balanță

Au loc multe schimbări de situație, iar energia negativă pe care o resimți îți adâncește starea de apatie. Cu toate astea, nimic nu este mai reconfortant decât faptul că ești conștient/ă de ceea ce poți trăi dacă ai în jur persoane care te apreciază cu adevărat. Îți cunoști bine prioritățile și de aceea nu faci compromisuri cu care nu rezonezi.

Scorpion

Deși ești de părere că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor, resimți o stare de agitație continuă din cauza neîmplinirii personale. Te implici în tot felul de relații pasagere doar pentru a mușamaliza starea de nesiguranță pe care o trăiești în permanență. Intrigile persoanelor de la birou te irită. Ai nevoie de constanță profesională, iar contextul actual nu îți oferă asta.

Săgetător

Este important pentru starea ta emoțională ca tot ceea ce gândești să fie expus într-o manieră cât mai autentică. Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbit/ă în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată.

Capricorn

Încearcă să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cel/cea mai important/ă în viața ta. Persoanele din jur au multe așteptări de la tine. Indiferent de ceea ce ți se solicită constant, este important să îți dai seama de priorități. Modul în care vei face lucrurile în această săptămână va fi definitoriu pentru luarea unor decizii.

Vărsător

Oferi dovezi de afecțiune doar în plan social pentru că sentimentele tale se simt protejate în spatele acestei „copertine”. Persoanele care chiar te cunosc sunt intrigate de acest comportament. „Riscurile” la care te expui pentru ca viața ta emoțională să fie pe măsura așteptărilor nu înclină balanța în favoarea relației personale pe care o ai.

Pești

Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot totuși din zona de confort, îți asumi acest lucru. Sentimentele pe care le ai în raport cu o anumită persoană te „forțează” să redescoperi esența legăturii dintre voi. Ajungi să fii mult mai sigur/ă de ceea ce îți dorești și acesta este și motivul pentru care devii atât de reticent/ă la tot ceea ce îți spun cei din jur.

Articole asemănătoare

Back to top button