fbpx

horoscop | Berbecii vor fi tentați de vechile iubiri, iar Leii se vor afunda în datorii. Previziunile astrelor pentru luna iunie

Luna iunie este marcată de o eclipsă de Lună în Săgetător, la 5 iunie, și de o eclipsă de Soare în Rac, la 21 iunie. Acest context astral prevestește momente de trezire la realitate, în care culminează anumite situații care ar fi trebuit rezolvate de multă vreme.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Unii Berbeci sunt tentați să reia legătura cu o iubire mai veche sau pot avea surpriza de a fi căutați de o persoană iubită din trecutul lor. E posibil să te exprimi mai greu ori mai stângaci, să te trezești sufocat de emoții sau să te ia gura pe dinainte când nu e cazul. Ca și luna trecută, în iunie este esențial să asculți.

Taur

Este momentul să te gândești serios la ce anume îți dorești cu adevărat de la o relație sentimentală. De asemenea, ar fi bine să te ocupi de revizuirea situației financiare. Unii Tauri care au avut rude sau prieteni bolnavi în ultima vreme, ar putea constata că privesc cu alți ochi problemele de sănătate și că prioritățile lor nu mai sunt aceleași ca înainte.

Gemeni

Este vremea să încerci o renegociere a regulilor după care funcționează căsnicia ta și să ai discuții mai profunde cu perechea ta, dialoguri care să faciliteze apropierea sau reapropierea sufletească. Rămâne valabilă tendința de luna trecută, de a trăi în trecut și de a visa la povești romantice de altă dată. În plan profesional ești mânat de idealuri înalte și ești dispus să te implici în proiecte comune.

Rac

Dacă ești la început de relație amoroasă sau în prima fază de curtare, evită să pui presiune pe celălalt și încearcă să nu ceri „totul sau nimic” de la început! Ar putea fi momentul potrivit să te implici în activități de voluntariat. Este recomandabil să te menții activ și să încerci să schimbi stilul de viață și de alimentație.

Leu

Unii Lei se întorc spre trecut, revin la vechi iubiri sau iau în calcul posibilitatea de a încerca o reapropiere de o persoană de care s-au despărțit cândva. Ai tendința de a vedea lucrurile prea în roz și riști să te afunzi în datorii. Oricât de mult ai vrea să depășești anumite blocaje sau să îți impui supremația, acum este vremea să eviți jocurile de putere, demonstrațiile de forță și ieșirile temperamentale.

Fecioară

Se recomandă prudență în relațiile sentimentale și în toate interacțiunile cu ceilalți. E multă confuzie în jur, pot apărea neînțelegeri din cauză că se pleacă de la premise eronate, se pot crea motive de conflict inutil. Încearcă să nu consideri întotdeauna că numai tu ai dreptate.

Balanță

Oricât de mult ți-ai dori ca anumite aspecte relaționale ori afective să se rezolve mai repede, lucrurile par să aibă un ritm al lor. În ultimele zile ale lunii ai putea întâlni o persoană mai în vârstă sau care îți inspiră maturitate și seriozitate. Încearcă să te nu stresezi din orice și să fii atent la toate oportunitățile care s-ar putea ivi, inclusiv de a încerca o afacere pe cont propriu.

Scorpion

Dacă ai căpătat cumva o obsesie romantică în perioada de izolare, este cam greu să te poți apropia de persoana care ți-a sucit mințile și s-ar putea să constați că nu e chiar simplu să înnozi o conversație. În ceea ce privește sănătatea nu stai deloc rău, deși, ca pentru toată lumea, ți se recomandă mai multă odihnă, mai ales în perioadele din preajma eclipselor.

Săgetător

În această perioadă, marcată de numeroase retrogradări și de eclipse, se pare că Săgetătorii tind să se retragă strategic din fața aventurii și preferă emoția și căutările interioare, care îi țin deoparte de scena amoroasă. În plan profesional s-ar putea să fii într-o fervoare revoluționară, dar resursele necesare pentru punerea în aplicare a planurilor tale nu par să fie ușor de găsit.

Capricorn

Pentru mulți dintre Capricorni evenimentele lunii iunie pot declanșa revelații interesante despre autenticitatea relației amoroase sau tocmai despre lipsa acestei autenticități. Dacă ai un credit imobiliar, în această perioadă ai putea încerca o renegociere a ratelor, dar să nu te aștepți la rezultate imediate. Atunci când trebuie să iei decizii, folosește-ți intuiția!

Vărsător

Perechea de viață ar putea trece printr-o perioadă mai dificilă. Nu o neglija, arată-i înțelegere și toleranță, oferă-i sprijin. Este posibil să survină schimbări importante la locul de muncă sau să fii nevoit să schimbi locul de muncă, să te reorientezi sau să te recalifici. Evită speculațiile financiare și ocupă-te cu seriozitate de plata datoriilor.

Pești

Peștii celibatari se lasă purtați de intuiție și de dorința unei relații serioase, dar s-ar putea să se confrunte cu o perioadă relativ dificilă. Unii se îndrăgostesc brusc, dar constată repede că lucrurile sunt un pic prea complicate pentru gustul lor. Nu este exclus ca viitorul tău profesional să fie pus sub semnul întrebării din cauza unor schimbări bruște și neașteptate în conducerea firmei pentru care lucrezi.

Articole asemănătoare

Back to top button