fbpx

horoscop | Berbecii se distrează, iar Săgetătorii dau din coate. Ce prezic astrele pentru prima lună de primăvară?

Primăvara începe cu noi suprize pentru nativii din zodiac, nu doar la locul de muncă, dar și în viața privată. Pentru unii, relațiile cu colegii de serviciu sunt tensionante, însă alții, dimpotrivă se bucură de aprecierea lor. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește mai jos ce îți prezic astrele pentru prima lună de primăvară:

Berbec

Vă atrag foarte mult distracţiile şi v-aţi propus să nu pierdeţi niciun prilej de a vă trăi viața din plin. Pe plan socio-profesional se pun bazele ale evoluţiei dumneavoastră şi vă bucuraţi de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior. Începutul lui martie nu trece neobservat, iar asta pentru că vă va pune în faţa unui eveniment de referinţă pentru cariera dumneavoastră. În această lună munciţi mult, cu spor, iar din eforturile dumneavoastră apar rezultate vizibile. Este o perioadă prielnică şi pentru comunicarea afectivă și pentru înțelegere. Spuneţi deschis ceea ce gândiţi, chiar dacă acest lucru uneori deranjează.

Taur

Vă așteaptă modificări radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansarea pe o altă treaptă. Sunteţi prins într-o problemă căreia, deocamdată, nu îi găsiţi soluţi, dar apare de undeva un ajutor care vă scoate imediat din impas. În această lună este posibil să primiţi o veste din partea unei persoane mai în vârstă care s-ar putea să vă neliniştească.

Gemeni

În acest martie, destinul conjugal urmează o curbă ascendentă și reușiți să vă „curăţiți” relaţia de suspiciune şi complexe. Afacerile prosperă datorită unor asocieri sau colaborări de succes, de aceea trebuie să acceptaţi relaţionarea cu ceilalţi. Este posibil să începeţi luna cu o zi tensionantă din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Luaţi legătura cu diverse instituţii ale statului pentru soluţionarea unor chestiuni financiare, bancare, de afaceri. Din fericire, în luna martie sunteţi vioi şi aveți un magnetism deosebit, astfel încât cei din jur rămân de-a dreptul fermecați.

Rac

Se pare că nu vă interesează nimic mai mult decât partenerul, întrucât în ultima perioadă aţi simţit o oarecare răceală în relaţie. La locul de muncă vă simțiți ca peștele în apă. Veştile care vin în luna martie sunt promiţătoare, pentru că aduc noutăţi cu privire la paşii următori ai unei afaceri în care sunteţi implicaţi. Începeţi să descoperiţi erori comise de alţii şi luaţi imediat măsuri pentru a le sancţiona, pentru a le arăta că nu le va merge aşa la nesfârşit. Este bine să fiţi atenţi la detalii, să încercaţi să vă faceţi datoria, să vă respectaţi promisiunile. Este luna în care buturga mică răstoarnă carul mare.

Leu

Faceţi din nou confidenţe cui nu trebuie şi vă miraţi că toată lumea vă cunoaşte secretele. Pe viitor este nevoie de mai multă prudenţă. Aveţi ocazia să vă faceţi publice planurile dumneavoastră. Se vor găsi o mulţime de persoane interesate de o colaborare cu dumneavoastră. Justiţia este cuvântul cheie al lunii martie, deci tot ce e legat de ideea de a face dreptate devine preocuparea dumneavoastră principală. Nu vă aşteptaţi să fie o lună prea bună la serviciu. Se anunţă câteva furtuni trecătoare care au la bază nişte piedici puse chiar de dumneavoastră. Acum orice este posibil, cu condiţia ca dumneavoastră să nu vă pierdeţi răbdarea şi să vă menţineţi punctul de vedere în faţa celor care încearcă să vă dezarmeze.

Fecioară

Pentru a reuşi în ceea ce faceţi, în luna martie, trebuie să vă temperaţi impulsivitatea şi să daţi dovadă de prudenţă. Profesional, este unul dintre acele momente în care lucrurile se stabilizează şi merg aproape de la sine pe făgaşul potrivit. Întâmpinaţi piedici şi întârzieri în atingerea rezultatelor muncii din această lună, inclusiv din punct de vedere financiar. S-ar putea ca în luna martie să vi se ofere şansa asocierii într-o afacere, însă este recomandat să nu vă pripiţi în luarea unei decizii. Dacă sunteţi încă singuri, trebuie să ştiţi că această lună este ideală pentru a vă găsi perechea.

Balanță

O mare parte din atenţia dumneavoastră va fi canalizată spre divertisment şi relaţiile cu persoanele de sex opus. La serviciu nu se întâmplă mare lucru, deşi aţi putea lua nişte bani în această lună. Fie banii vi se vor părea puţini, fie aveţi prea multe datorii. Nicio problemă la locul de muncă însă, totul este destins şi limpede, ba chiar aveţi câteva ore în plus de relaxare. În această lună aveţi ocazia să vă schimbaţi modul de gândire, să priviţi lucrurile din altă perspectivă şi să vă lărgiţi orizonturile. Propunerile care vi se vor face în plan afectiv vă tentează, dar totuși simţiţi nevoia să fiţi mai rezervat.

Scorpion

Aflaţi din greşeală că sunteţi bârfit, dar lucrul acesta nu vă supără prea mult. Invăţaţi astfel să fiţi pe fază şi să nu dezvăluiţi nimănui nimic. Ar fi bine să vă implicaţi mai degrabă în activităţi de rutină care, chiar dacă vă vor plictisi, nu vă vor da prilejul de a face încurcături. La muncă este cazul să vă impuneţi, astfel riscaţi să pierdeţi teren. În luna martie veţi fi înconjuraţi de tot felul de probleme, dar nu ale dumneavoastră, ci ale celor din jur. Sunteţi deosebit de sociabili şi vioi, ceea ce va atrage simpatia colegilor dumneavoastră.

Săgetător

S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile sociale şi să fiţi atras într-un conflict. Vă recomandăm să evitaţi certurile. Este posibil să călătoriţi în străinătate, chiar să munciţi pe meleaguri străine, dar în meserii mult sub nivelul pregătirii dumneavoastră. Luna martie este ideală pentru afaceri. Aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. O activitate la care aţi muncit multă vreme va ajunge la final. Este o lună a culegerii roadelor şi a recapitulării eforturilor depuse. Dragostea pluteşte în aer, iar șarmul şi forţa dumneavoastră de seducţie sunt în continuă creştere.

Capricorn

Staţi cu ochii în patru la începutul lunii pentru că sunteţi pasibil de o greşeală foarte riscantă care poate strica totul. Inspiraţia vă va ajuta să rezolvaţi unele probleme importante pentru dumneavoastră. Aţi putea realiza unele câştiguri prin speculaţii. Deciziile pe care le luaţi în plan profesional vor fi benefice pentru încheierea unor afaceri profitabile. Orgoliul vă este măgulit din plin când vedeţi că acţiunile dumneavoastră merg mai bine decât ale unui colaborator. Dacă sunteţi pe fază aţi putea să profitați de o ocazie apărută în a doua jumătate a lunii martie. Poate fi vorba de o cucerire importantă în plan sentimental.

Vărsător

În colectivitățile în care veţi intra această lună, toată lumea vă va recunoaşte meritele. La locul de muncă poziţia dumneavoastră este oarecum ameninţată de persoanele cu viziuni mai moderne, mai îndrăzneţe, cu idei noi. O ştire de ultimă oră, probabil financiară, vă poate da dureri de cap, mai ales că nu staţi prea bine cu banii. Aşteptaţi de mult timp să vă lansaţi într-un proiect important, dar acum, când totul pare uşor şi la îndemână, ezitaţi.

Pești

Aveţi şansa unei împăcări binevenite după un conflict aprins cu un amic. Trebuie să plecaţi la drum pentru rezolvarea unor sarcini de serviciu. Nu este o zi uşoară, eforturile care vi se cer peste tot sunt considerabile. La serviciu, programul este încărcat şi stresul va deveni apăsător la un moment dat. În cazul în care vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să fiţi optimişti, deoarece totul va derula conform planurilor. Intuiţia vă ajută să rezolvaţi probleme financiare importante. În prima parte a lunii veți avea ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

Sursa: csid.ro

Articole asemănătoare

Back to top button