fbpx

horoscop | Anul începe cu dreptul, iar iubirea pășește ferm în casele oamenilor. Ce ne prezic astrele pentru prima săptămână din 2019?

Prima săptămână din 2019 vine cu evenimente grandioase, cunoștințe noi, iubiri fierbinți și oportunități care trebuie prinse de mână. Astrele spun că este important să simțim momentul potrivit pentru fiecare și să fim siguri de fiecare pas pe care îl facem.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbecii trec foarte bine în anul următor, bazându-se pe comoditățile și serviciile altora. De la 1 ianuarie, Marte își va face simțită prezența, mai ales în zilele de joi și vineri, când nativii zodiei își fac planuri de viitor.

Taurii pun accent pe relații și ar fi bine să le armonizeze cu toată lumea și să nu treacă în 2019 cu supărări. Poate un mail, o scrisoare, un telefon, înainte de a se termina 2018, i-ar ajuta.

Gemenii au tot felul de lucruri de făcut chiar și în ultima zi a anului. Se gândesc și la sănătatea lor, așa că nu vor exagera cu nimic în noaptea de Revelion. Oricum, ar fi mai bine pentru ei să modereze consumul de alimente.

Racii sunt plini de gânduri bune, luni și marți în special, așa că trecerea în noul an se face sub semnul pasiunii și iubirii. Nativii sunt dornici să-și satisfacă capriciile, iar Revelionul este perioada potrivită pentru mici alintări.

Leii au parte de foarte multă comoditate și concentrare. În următoarele zile, pe 2 și pe 3 ianuarie, distracția va fi la maxim, iar plimbările cu gașca vor genera emoții și amintiri care nu se uită ușor.

Fecioarele sunt în formă bună. Luni au de alergat la cumpărături sau de întâlnit persoane cu care neapărat trebuie să se vadă până vine 2019. Noapte de Revelion aduce surprize, dar și cunoștințe noi.

Balanțele se gândesc la bani și  la modul în care își investesc energia și timpul în activitățile pe care le desfășoară. Nativii acestei zodii nu vor să se ostenească prea mult, așa că vor face toate lucrurile încet și cu economie de resurse.

Scorpionii au Luna chiar în semnul lor zodiacal de Revelion, așa că sunt inspirați, intuitivi, știu lângă cine să se așeze, cum să converseze și asta le aduce prieteni sau pur și simplu îi face mai populari.

Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate. Luna în Scorpion s-ar putea să le amintească despre niște slăbiciuni mai vechi. Nativii sunt gata să impresioneze și să cucerească inimi în primele zile din 2019.

Capricornii au parte de un Revelion între prieteni, își propun să se distreze, dar ar fi bine să nu exagereze cu alcoolul. Unii, care sunt singuri, pot face cunoștințe interesante de Revelion, iar alții vor primi sume de bani și cadouri la care nu s-au așteptat.

Vărsătorii sunt în formă foarte bună de Revelion, petrec așa cum vor ei, important e să simtă că au controlul și puterea asupra anturajului. Nativii care sunt într-o relație vor decide să o oficializeze, iar cei care nu și-au găsit încă jumătatea, au toate șansele să prindă săgeata lui Cupidon.

Peștii își fac planuri și visează cu ochii deschiși. Astrele le recomandă nativilor acestei zodii să revină cu picioarele pe pământ, pentru că în următoarele zile succesul va bate la ușa lor.

 

Articole asemănătoare

Back to top button