fbpx

Harry și Meghan își iau rămas bun de la tot ce-i leagă de „Sussex Royal”? Postarea care le-a dat de gândit fanilor

Așa-numiții ducii de Sussex, Harry și Meghan, se pare că își iau rămas bun de la tot ce-i leagă de obligațiunile față de familia regală britanică. Deși se cunoaște deja de câteva luni că aceștia renunță la calitatea lor de membri seniori, o postare i-a îngrijorat pe fanii cuplului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așa cum bine știm, de pe 1 aprilie curent, Harry și soția sa renunță în totalitate la angajamentele regale, iar – la cerința reginei – și la numele de „Sussex Royal”. Așadar, ieri, cei doi au făcut ultima postare, de rămas bun, pe contul de Instagram ce poartă acest titlu.

„Așa cum simțim toți, lumea în acest moment pare extraordinar de fragilă. Cu toate acestea suntem încrezători că fiecare om are potențialul și oportunitatea de a face o diferență – așa cum vedem acum peste tot în lume, în familiile noastre, comunitățile noastre și cei aflați în primă linie – împreună ne putem ridica unul pe celălalt pentru a realiza ceea ce s-a promis.

Cel mai important lucru acum este sănătatea și bunăstarea fiecărui om de pe glob și a găsi soluții pentru multiplele probleme care se ivesc ca rezultat al acestei pandemii.

Chiar dacă nu o să ne mai vedeți aici, lucrul nostru continuă. Mulțumim acestei comunități pentru susținere, inspirație și dorința de a transforma lumea într-un loc mai bun. Așteptam cu nerăbdare să ne reconectam cu voi în curând. Ați fost extraordinari! Până atunci, aveți mare grijă de voi și unii de ceilalți”, au scris cei doi, menționând că – după debutul noului capitol din viața lor – vor lucra pentru a vedea cum pot contribui mai bine la ajutorarea celor afectați de COVID-19.

În ianuarie, Meghan Markle și Harry au anunțat că vor renunța la rolul de membri seniori în familia regală britanică, menționând că își vor petrece timpul atât în Marea Britanie, cât și America de Nord. De atunci, cei doi au avut mai multe întâlniri cu Regina Elisabeta a II-a, au participat la ultimele angajamente regale și au petrecut timp cu fiul lor, Archie, în Canada.

În perioada ce urmează, cuplul va trece printr-o perioadă de tranziție în care vor face mai multe schimbări pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar.

CITEȘTE ȘI:

video | Meghan Markle se întoarce în lumea cinematografică! Ce job va avea ducesa?

Articole asemănătoare

Back to top button