fbpx

Harry şi Meghan au avertizat paparazzi că vor apela la justiţie. Prințul: Mi-am pierdut mama, iar acum soţia devine victima aceloraşi forţe puternice

Ducii de Sussex se arată îngrijorați de presă și avertizează paparazzi că vor apela la justiție. Reacția vine după ce Meghan a fost recent fotografiată în Canada, în timp ce se plimba împreună cu fiul său – Archie. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Avocații celor doi spun că imaginile apărute în presă au fost făcute de un fotograf ascuns în tufișuri, fără a o anunța pe Meghan. Totodată, prințul și ducesa susțin că paparazzi cu teleobiective mereu îi spionează pe Vancouver Island.

„Mi-am pierdut mama, iar acum îmi văd soţia devenind victima aceloraşi forţe puternice”, a declarat Harry – fiul cel mic al prinţesei Diana, decedată în 1997 într-un accident de maşină la Paris, în timp ce era urmărită de paparazzi.

De menționat că, în toamna anului 2019, ducii au dat în judecată mai multe publicaţii pentru atingere adusă vieţii private şi pentru realizarea de interceptări telefonice, transmite Agerpres.

În această săptămână, paparazzi au surprins primele apariții din Canada ale lui Meghan și Harry. Totodată, ducesa a fost deja criticată de mai multe persoane, care au comentat pe Twitter, că îşi poartă greşit bebeluşul în marsupiu.

Harry şi Meghan nu vor mai utiliza titlurile de „alteţe regale” şi nu vor mai beneficia de fonduri publice. Conform aceluiași act, Harry va rămâne prinţ şi el şi soţia sa îşi vor păstra titlurile de duce şi ducesă de Sussex, însă nu vor fi prezenți la evenimente ceremoniale sau vizite regale.

Amintim că Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la titlul de membri seniori ai Casei Regale în primele zile ale lunii curent. Ulterior, regina Elizabeth II a spus că susține decizia celor doi.

Citește și: foto | YouPorn, Burger King și Disney. Companiile care i-ar fi propus un job lui Meghan Markle după anunțul despre retragerea din familia regală

video | Prințul Harry face dezvăluiri după ce s-a retras din casa regală „cu o mare tristeţe”: Vreau să auziţi adevărul de la mine

Articole asemănătoare

Back to top button