fbpx

„Haos total!”. Diacov și Voronin se înțeapă pe Facebook: Te îneci de invidie. Păcat că la vârsta ta înaintată n-ai înțeles

Dumitru Diacov a încercat să ironizeze pe Facebook „presa pro-europeană”, opinând că aceasta îl redescoperă pe Vladimir Voronin, sugerând astfel că jurnaliștii îi acordă multă atenție fostului șef al statului. Președintele de onoare al PDM se arată nedumerit de faptul că liderul PCRM cheamă populația să boicoteze alegerile prezidențiale. „Haos total! Și asta o face fostul președinte!”, a comentat Diacov. Replica lui Vladimir Voronin nu s-a lăsat mult așteptată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi și: „Pentru mine e o lovitură grea”. Vladimir Voronin, supărat foc pe fiul său Oleg: O să fie tare mari „razborci”

„Parcă nici nu a fost 8 ani cel mai mare șef în această țară. Acum îi condamnă pe toți. Nu-l acceptă nici pe Dodon, și nici pe Sandu. Nemaivorbind de ceilalți. Cheamă lumea la boicot, la revoluție, la nesupunere și proteste. Haos total! Și asta o face fostul președinte!”, a scris deputatul pe contul său de Facebook.

Vladimir Voronin i-a răspuns prin intermediul unei pagini administrate de Partidul Comuniștilor.

„Da, Dumitru, așa și este! Și tu, și ceilalți trădători și impotenți politici ca și tine, vă înecați de invidie. Păcat, că în vârsta ta înaintată, n-ai înțeles că autoritatea persoanei nu întodeauna depinde de funcțiile ocupate”, i-a replicat Voronin.

„Și încă ceva. Cu toate greșelele comise de mine, eu nu am trădat nici cauza, nici partidul, nici colegii și nici Țara. Dumitru! Tu ești obligat să te pocăiești. Și știi prea bine de ce. Și nu să citești morală cuiva. Fă aceasta, nu tărăgăna. Timpul nu trece pe alături, pentru nimeni”, a adăugat liderul PCRM.

Citește și: video | Voronin își cere scuze pentru că l-a lăudat pe Dodon la prezidențialele din 2016: A folosit mandatul doar în scopuri personale

Articole asemănătoare

Back to top button