fbpx

grafic | Sondajul BOP aduce o premieră: Ilan Șor, în top 3 politicieni care se bucură de încrederea moldovenilor

Cel mai recent sondaj al Barometrului de Opinie Publică (BOP), realizat de către Centrul de Investigaţii Sociologice şi Marketing CBS-AXA, prezintă politicienii din țara noastră care se bucură de cea mai multă încredere din partea moldovenilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, potrivit datelor, cel care se află primul în topul preferințelor este socialistul Igor Dodon, votat de către 30% din respondenți, acesta este urmat de Zinaida Greceanîi (20%) și Ilan Șor (18%).

Următoarele locuri sunt ocupate de Pavel Filip, Vlad Plahotniuc, Maia Sandu și Andrei Năstase. Sondajul a fost efectuat între 19 și 31 ianuarie curent, pe un eșantion de 1224 de persoane, iar marja de eroare ajunge la 3%.

De menționat că în sondajul anterior, prezentat pe 4 decembrie 2018, Igor Dodon se află pe primul loc, primind voturi din partea a 15,6% dintre moldoveni, acesta fiind urmat de Andrei Năstase, Maia Sandu și Vlad Plahotniuc.

Totodată, un sondaj realizat de IRI și prezentat cu două zile în urmă arată că cei mai simpatizați oameni ai politicii sunt Igor Dodon, Maia Sandu, Andrei Năstase și Vlad Plahotniuc.

Articole asemănătoare

Back to top button