fbpx

Google lansează noi funcții pentru Chrome: Cum îți ușurează viața

Google și-a reîmprospătat browserul Chrome, adăugând noi funcții ideale pentru cumpărătorii mari și cercetători.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe blog, organizația din Mountain View a anunțat un instrument de urmărire a prețurilor și un instrument pentru îmbunătățirea productivității care deschide o bară laterală care conține rezultatele căutării tale. Practic, îți ușurează munca și te ajută să treci mai ușor de la un rezultat de căutare la altul, scrie playtech.ro.

Utilizarea panoului lateral este destul de simplă. Compania spune că introduci ceva în bara de adrese și dai clic pe un rezultat. Apoi, dai clic pe „G” pentru a deschide căutarea în panoul lateral din bara de adrese. Vei vedea rezultatele căutării tale în panoul lateral și, făcând clic pe o pagină, o va deschide în fila ta curentă. Căutarea din panoul lateral funcționează similar cu panoul lateral „Lista de citire” și „Marcaje”.

Îți permite să compari rapid și ușor paginile și rezultatele fără să dai clic pe butonul „înapoi”. Acest lucru ar putea fi util dacă dorești să compari prețul oricărui produs din diferite magazine, să cauți un subiect din mai multe surse și așa mai departe.

Google vă face mai ușor să faceți cumpărături online

Vorbind despre cumpărături, Google a adăugat și o nouă funcție încorporată de urmărire a prețurilor în browserul său Chrome. Inițial, a venit pentru prima dată pe versiunea mobilă a Chrome și acum își face drum spre versiunea desktop. Postarea spune că îți permite să „urmărești prețul unui produs în mai multe magazine online simultan”. Și „vei primi un e-mail dacă prețul scade pe orice site, astfel încât să poți cumpăra atunci când prețul este potrivit pentru tine”.

Această funcție necesită să te conectezi la browserul Chrome cu un Cont Google pe care dorești să primești e-mailuri cu scăderea prețului. Pentru a-l folosi, mergi la orice magazin online și selectează un produs pe care dorești să îl urmărești. Vei vedea o opțiune „Urmăriți prețul” cu o pictogramă clopoțel în bara de adrese. Dă clic pe el și apoi pe butonul „Urmăriți prețul” pentru a începe să urmărești produsul.

Articole asemănătoare

Back to top button