fbpx

Ghinion pentru un tânăr la frontieră. I-a fost reținută mașina după ce le-a prezentat polițiștilor o procură falsă

Un mijloc de transport de marcă Mercedes a fost indisponibiliazat la Sectorul Poliției de Frontieră Giurgiulești după ce s-a constatat că împuternicirea notarială prezentată de șofer este falsă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Documentat pe acest caz este un tânăr de 24 de ani, locuitor al satului Elizaveta, raionul Bălți, care s-a prezentat cu mașina în punctul de trecere Giurgiulești – Reni, pe sensul de intrare în țară. La solicitarea polițistului de frontieră, conducătorul auto a oferit tot setul de documente.

În timpul procedurii de control s-a stabilit că procura, care ar fi emisă de către un reprezentant notarial de pe teritoriul Bulgariei, nu întrunește toate caracteristicile unui act oficial.

Audiat, conducătorul auto a comunicat că în luna mai a acestui an, însoțit de fratele său, s-a deplasat în Bulgaria pentru a cumpăra mijlocul de transport, iar ulterior a apelat la serviciile unui birou notarial pentru a-și perfecta actul respectiv. Tânărul susține că nu știe nimic despre faptul că documentul nu este veridic.

În rezultat, mașina a fost indisponibilizată în parcarea SPF Giurgiulești până la elucidarea tuturor circumstanțelor și finalizarea cercetărilor. Șoferul riscă amendă penală de până la 650 de unităţi convenţionale.

Articole asemănătoare

Back to top button