fbpx

Gata ziua de muncă? ZUGO ți-a pregătit agenda celor 10+ evenimente unde să-ți petreci weekendul alături de cei dragi

Meteorologii ne-au anunțat de curând că vom avea temperaturi răcoroase în acest weekend. Perfect! Atunci e momentul nostru să profităm de aerul de afară, să ne luăm gașca de prieteni, familia sau copiii și să sărbătorim zilele libere la evenimente dragi sufletului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO v-a pregătit o agendă „piperată” cu tot felul de activități ce vor avea loc în apropiere de voi și la care merită să vă duceți.

Sâmbătă, 3 august

06.00. Maratonul Dragonul de Aur de la Orheiul Vechi. Dragonul de Aur își schimbă data, dar „năravul” ba! Cea mai populară competiție de trail running din Republica Moldova va avea loc, în acest an, pe data de 3 august. Sportivii vor avea la dispoziție trei curse: CROSS, Semimaraton și Maraton.

08:00. Beach Volley Cup by Hospices of Hope Moldova. Alătură-te primei ediții, la terenul de volei din parcul Valea Morilor. O echipă este formată din patru jucători pe teren (plus maximum patru de rezervă). Cei care doresc să participe sunt invitați să facă o donație de 2000 MDL/echipă, bani pentru persoanele care suferă de boli incurabile.

08:00. Бесплатный приём легковых шин. Având în vedere că oamenii nu au unde să depoziteze anvelopele pe care nu le mai folosesc, însă nici nu le pot arunca, acest eveniment este dedicat în acest scop. Cei care doresc să păstreze mediul înconjurător, pot aduce gratuit câte maxim 4 – 5 roți de la mașini.

11:00. Teatru Gastronomic – Deserturi fără zahăr. În luna lui Gustar, descoperi alternative ale zahărului alb, rafinat și înțelegi de ce este ma bine să îl eviți. Dorina Turculeț – ciocolatier, mamă a doi băieți iubitori de dulce și adeptă a modului sănătos de viață te va învăța cum se prepară biluțele proteice, dar și un smoothie de sezon, cu mure direct din piața noastră.

12:00. Galerie de Artă Modernă – ExpozițieVino să vezi o adevărată comoară, ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar.

18:00. Subotnik urban final. Ești invitat la ultimul eveniment de salubrizare în Scuarul Cehov. Veți face curățenie și veți pregăti scuarul pentru inaugurare. Luați mături și buna dispoziție.

20:00. 4×4 Dance Party. Se anunță o petrecere comună! 4 școli de dans sub un acoperiș, 2 scene de dans și muzică pentru fiecare gust! Un ring de dans pentru salsa, bachata, kizombu și cel de-al doilea pentru fanii tango și lindy hop. De asemenea, vei putea încerca mâncăruri delicioase și băuturi răcoritoare din America Latină.

 Duminică, 4 august

08:00. Glodiator Mud Race 2019. Traseul moto „Schinoasa” va găzdui cea de-a doua ediție a cursei cu obstacole „Glodiator Mud Race 2019”. La cea mai incendiară cursă sunt invitați să participe toți sportivii și amatorii de extreme.

11:00. Scufița Roșie – Spectacol Interactiv de Animație pentru copii. Ești invitat împreună cu toată familia la un spectacol jucat Live în incinta Centrului Cultural Odeon.

12:00. Business Camp – Trafic și Conversie |Summer editionPe 3 și 4 august vino la prima tabără de antreprenoriat din Moldova: Trafic și conversie. Un eveniment exclusiv pentru antreprenori, directori de companii și marketeri, care vor explora mecanisme și strategii aplicabile pentru ca afacera să le aducă profit și clienți reali.

12:00. Cupa menstruală – o nouă experiențăÎn timpul menstruației, produsele de unică folosință pot fi înlocuite cu alternative reutilizabile. În cadrul evenimentului dat vei vorbi: De ce să alegi cupa menstruală în loc de absorbante sau tampoane? Cum utilizăm, curățăm şi pastrăm cupa menstruală? Cît de comfortabile sunt ele?

18:00. Netflix Nights at iHUB Chisinau #8. Aduceți snack-uri, prietenii și savurați filmul „Bird Box” cu o bere din partea iHUB. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înregistrezi din timp. Filmul prezintă unul din posibilele scenarii a pierderii rasei umane. (Video conține imagini ce vă pot afecta emoțional!)

ZUGO vă urează un weekend armonios!

Articole asemănătoare

Back to top button