fbpx

Gamurari nu neagă că la protestul împotriva Blocului ACUM ar fi participat și membri ai Partidului Democrat

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, nu neagă faptul că la manifestațiile de ieri organizate împotriva membrilor și susținătorilor Bocului ACUM au participat și democrați. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totuși, acesta spune că PD nu stă în spatele organizării respectivului contra-protest.

„La contra-protestul de ieri au participat membri ai Partidului Democrat, dar asta nu înseamnă că manifestarea a fost organizată de PD. Printre cei prezenți puteau fi reprezentanți ai diferitor partite din Republica Moldova, inclusiv poate este cineva care face parte din PD. Putea fi, eu nu neg faptul, ca persoană fizică fiecare are dreptul să se expună și are dreptul să facă ce dorește”, a declarat Gamurari pentru unimedia.info

Amintim că ieri a avut loc protestul Blocului ACUM împoriva scumpirii carburanților și concomitent mai mulți tineri au manifestat împotriva PAS și PPDA, înjurându-i pe Andrei Năstase și Maia Sandu. La fața locului au intervenit polițiștii, care au dispersat mulțimea și au calmat spiritele.

Totodată, la protest au fost observați mai mulți motocicliști, printre care se vehiculează că era și Constantin Țuțu. Acesta, însă, a negat că ar fi fost acolo.

Articole asemănătoare

Back to top button