fbpx

Gaburici, despre decizia de a candida din partea PDM, deși nu e membru de partid: „Ideile mele au fost mereu susținute”

Chiril Gaburici, candidatul PDM la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția nr. 31, a menționat că a acceptat propunerea de a participa la scrutinul electoral întrucât echipa democraților „este constituită din profesioniști, capabili să implementeze proiecte benefice pentru oameni”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu sunt membru de partid, dar, colaborând intens cu PDM în cadrul Ministerului Economiei, am descoperit o echipă de profesioniști, împreună cu care am implementat mai multe proiecte inedite, strategice pentru dezvoltarea țării, iar ideile mele au fost susținute. De aceea am acceptat să candidez”, a spus Gaburici într-un interviu oferit pentru pavelzingan.md.

Ministrul degrevat al Economiei și Infrastructurii a declarat că, deși este pentru prima dată când candidează, nu întâlnește dificultăți, deoarece în politică pot fi aplicate regulile din business atunci când vine vorba de organizare.

„În perioada alegerilor, candidatul are multe contacte, manifestă loialitate, are parte de feedback. Pur și simplu, în business toate acestea se convertesc în venituri, iar în politică – în voturi”, a precizat Chiril Gaburici.

Informăm că, în aceeași circumscripție, au fost înregistrați următorii candidați: Grigore Novac (PSRM), Iurii Cuznețov (Partidul ȘOR), Mihail Cîrlig (candidat independent), Liliana Nicolaescu-Onofrei (Blocul ACUM), Igor Grițco (PCRM), Ilie Crețu (PL) și Chiril Gaburici (PDM).

Articole asemănătoare

Back to top button