fbpx

foto | Ziua tehnologiilor 5G în Moldova: Moldtelecom a prezentat camionul tehnologiilor viitorului care a fost disponibil pentru toţi

Vineri, 5 aprilie, sute de vizitatori au participat la evenimentul de prezentare a camionului cu tehnologiile 5G organizat de Unite.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Studenţi, profesori, specialişti din domeniu, utilizatori de tehnologii şi, pur şi simplu, doritorii de a afla tot ce este nou în domeniul telecomunicaţiilor au avut parte de o prezentare excepţională şi de o experienţă unică în general. Un camion cu lungimea de 16 metri şi lăţime de 10 în formă deschisă a impresionat prin unicitatea şi dimensiunile sale toţi participanţii la eveniment. Dotat cu ecrane TV şi echipamente 5G, acesta a constituit o platformă de prezentare a nivelului de pregătire şi funcţionalitate a tehnologiilor viitorului.

Dan Mitriuc, Director General Moldtelecom: Prin acest eveniment, compania Moldtelecom demonstrează faptul că este orientată către oferirea unei experienţe superioare în utilizarea serviciilor. După obţinerea celor mai bune rezultate la serviciile de telefonie mobilă, în calitatea apelurilor voce şi cele mai spectaculoase creşteri pe piaţă atât la telefonie mobilă, cât şi internet mobil, prezentarea de astăzi este o etapă importantă şi firească pentru Moldtelecom în calitatea sa de driver al vieţii digitale din ţară.

Înţelegem că abonaţii noştri sunt utilizatori de tehnologii avansate şi prin prezentarea camionului le oferim posibilitatea să se apropie mai mult de tehnologiile viitorului. Suntem în proces de evaluare a posibilelor scenarii de implementare a tehnologiilor 5G şi credem că într-o perioadă scurtă vom fi pregătiţi să lansăm reţeaua Unite 5G.

Prezentări interactive despre echipamente, soluţii, ecosisteme, construcţii metalice imense şi dispozitive inteligente precum smart TV-uri, ultimele modele de smartphone-uri, roboţi, maşini, toate acestea au constituit cadrul unui viitor care este tot mai aproape.

Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului vizitatorii au făcut poze, s-au distrat şi au avut posibilitatea să participe la concurs pentru şansa de a primi un smart watch Xiaomi Amazfit Pace.

Vezi mai jos cum s-a petrecut totul:

   

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în servicii integrate.

P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button