fbpx

foto | Zeci de mii de pici și părinții lor petrec 1 iunie la OrheiLand. Cel mai mare parc de distracții din Moldova, deschis de astăzi

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova a inaugurat sâmbătă, 1 iunie, sezonul estival în prezența a zeci de mii de vizitatori. La eveniment au fost prezenți inclusiv oficiali străini care au salutat modul în care este organizat parcul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul Partidului ȘOR, fostul primar de Orhei, Ilan Șor, a declarat că OrheiLand este încă o dovadă că în Republica Moldova se pot face lucruri frumoase fără împrumuturi de peste hotare.

„Deschidem nu doar cel mai frumos parc de distracții, deschidem un loc în care demonstrăm că a trăi bine se poate și acum, să construiești ceva calitativ se poate și de sine stătător, nu neapărat cu ajutor din afară”, a declarat Șor.

Mai mult, el a accentuat că toate distracțiile la OrheiLand sunt gratuite, astfel încât parcul de distracții, dar și întregul municipiu Orhei poate fi considerat o „insuliță a comunismului”. „Orhei este Monaco moldovenesc”, a adăugat fostul edil.

Inaugurarea OrheiLand a fost cel mai așteptat eveniment al anului, a menționat primarul interimar de Orhei, Diana Memeț, care a spus că autoritățile locale au depus toate eforturile pentru a organiza acest eveniment: „Orheiul a ajuns cel mai frumos oraș din țară, iar OrheiLand este cel mai atractiv”.

Directorul companiei Duty Free Moldova, sponsorul general al OrheiLand, Ilona Șor, a amintit că OrheiLand este, în primul rând, pentru copii, care merită ce e mai bun. „Avem cei mai frumoși copii din lume și merită tot ce e mai bun”, a declarat aceasta.

Amintim că OrheiLand a fost inaugurat pe 1 iunie 2018 și a atras peste jumătate de milion de vizitatori doar în sezonul de vară.

Această prezentare necesită JavaScript.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button