fbpx

foto | Vlad Bilețchi a depus actele pentru a fi înregistrat la parlamentare. Unionistul se laudă cu cele mai multe semnături adunate

Liderul unionist, președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, a depus astăzi, la Biroul Electoral de Circumscripție, semnăturile pentru a fi înregistrat în calitate de candidat pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Bilețchi, membrii grupului de inițiativă au colectat numărul maxim de semnături. Astfel, toate cele 34 de liste au fost completate, iar unioniștii au reușit să adune 1020 de semnături.

„Am demonstrat că unioniștii trebuie să ajungă în Parlament. Oamenii au fost foarte receptivi și am reușit să strângem numărul necesar de semnături într-un  timp foarte scurt. Mai mult, suntem singurii dintre doritorii de a candida pe circumscripția nr. 26 cu atât de multe semnături adunate. Spre deosebire de alții, noi nu am folosit resurse administrative, dar am mers din casă în casă pentru a convinge oamenii că unioniștii trebuie să fie reprezentați în Parlament”, a declarat Bilețchi. 

Tot astăzi, și președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a depus semnăturile pentru a fi înregistrat în cursa electorală. Ulterior, acesta a fost prezent la procesul de depunere a semnăturilor colectate de Vlad Bilețchi.

„Unirea face Puterea! Mă conving de veridicitatea acestui slogan atunci când constat cât de mulți oameni ne susțin și își doresc Unirea. Ne-am unit forțele, iar acum mergem cu pași siguri spre victorie”, a declarat liderul liberal, Dorin Chirtoacă. 

Menționăm că termenul limită de depunere a semnăturilor este 24 ianuarie.

Articole asemănătoare

Back to top button