fbpx

foto, video | Valeriu Ghilețchi a depus semnăturile la CEC: „Căldura, deschiderea și bucuria cetățenilor noștri de peste ocean este de nedescris”

Valeriu Ghilețchi a reușit să colecteze numărul de semnături necesare în susținerea sa pentru a fi înregistrat în cursa electorală la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Așa că, astăzi, popular-europeanul, împreună cu câțiva membri ai grupului de inițiativă, a mers la CEC, unde a depus semnăturile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, politicianul menționează că din cele 1000 de semnături adunate, peste 10% dintre ele sunt de peste ocean, adăugând că este „unul dintre puținii candidați pe circumscripția 51, care a reușit să ajungă pe continentul american și să interacționeze cu cetățenii noștri”.

„Sunt de părere că semnăturile lor oferă o legitimitate mult mai mare candidatului ce-și dorește să-i reprezinte în Parlament, în comparație cu cei care s-au limitat să colecteze semnături doar din Moldova. Pe lângă asta, căldura, deschiderea și bucuria cetățenilor noștri de peste ocean când interacționează cu o persoană de acasă în care au încredere și își pun toate speranțele este de nedescris. E un sentiment profund de apartenență și legătură sufletească ce unește.

Împreună cu cetățenii moldoveni de peste ocean am reușit să trasăm și principalele teze ale programului meu electoral și ale agendei pe care mi-o voi asuma în cazul în care voi fi ales să reprezint cetățenii noștri din Statele Unite ale Americii și Canada”, a mai menționat Ghilețchi.

Articole asemănătoare

Back to top button