fbpx

foto, video | Un incendiu a izbucnit în blocul de la Râșcani unde a avut loc explozia tragică. Pompierii – la fața locului

În după amiaza zilei de azi, 27 aprilie, angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu produs într-un bloc de locuit de pe bulevardul Moscovei, 11. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:52.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului au intervenit trei echipaje ale pompierilor. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că într-un apartament cu suprafața de 35 de metri pătrați, de la etajul 16, ard bunuri materiale. Pompierii au reușit localizarea incendiului la 13:15, fără ca arderea să obțină răspândire în alte locuințe. Incendiul a fost complet lichidat la ora 13:18.

În urma arderii au fost afectate bunuri materiale din interiorul bucătăriei apartamentului. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit.

Potrivit IGSU, din cauza parcărilor neregulamentare a autovehiculelor în curtea blocului, salvatorii nu au avut acces de a amplasa autoscara de intervenție, reușind realizarea misiunii de stingere și intervenție prin interiorul scării, acțiunea echipelor de intervenție fiind periclitată de mijloacele de transport parcate în preajma blocului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Amintim că în același bloc, pe 6 octombrie 2018 a avut loc o explozie puternică, care a afectat apartamentele de la etajele 14, 15, 16, 17 din scara nr. 6 și în urma căreia s-au stins din viață cinci oameni, printre care și un copil.

Articole asemănătoare

Back to top button