fbpx

foto, video | Un autocar de pe ruta Moldova-Italia, ticsit cu țigări de diferite mărci. Unde erau ascunse acestea?

Într-un autocar de pe ruta Moldova-Italia, care intenționa să iasă din țară în dimineața zilei de ieri, au fost descoperite 133.900 de țigări de diverse mărci, cu timbrul de acciz al RM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Descoperirea a fost făcută în momentul în care vameșii au redirecționat vehiculul spre scanare. În urma imaginilor prelevate, s-a stabilit prezența unor obiecte străine într-un rezervor improvizat al autocarului. Totodată, a fost implicat și câinele specializat al vămii, care a reacționat la aceleași locuri.

În rezultatul unor verificări amănunțite, funcționarii vamali au depistat faptul că proprietarul autocarului, cu scopul de a tăinui țigările de la controlul vamal, și-a reutilat mijlocul de transport prin montarea unei construcții sofisticate din punct de vedere tehnic și greu accesibilă, din care au fost extrase cele aproape 134.000 de țigări.

Produsele de tutungerie, dar și vehiculul au fost reținute, iar cercetările continuă pentru atragerea la răspundere conform prevederilor legale a persoanelor vinovate.

Articole asemănătoare

Back to top button