fbpx

foto, video | Sfârșit tragic pentru un tânăr de 30 de ani: A decedat după ce ar fi fost lovit de o mașină în sectorul Botanica

Un accident grav s-a produs aseară în sectorul Botanica al capitalei. Un tânăr de 30 de ani ar fi fost tamponat de o mașină de model Toyota, pe bulevardul Dacia, tronsonul dintre strada Cuza Vodă și bulevardul Traian.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată telefonic de reportera ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat că apelul la 112 a fost efectuat la ora 22:15. Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Accidente Rutiere, dar și o ambulanță.

Oamenii legii au constat că la volanul automobilului se afla un șofer în vârstă de 31 de ani, care nu se afla în stare de ebrietate sau sub influența stupefiantelor. Așadar, potrivit informațiilor preliminare, bărbatul ar fi încercat să traverseze strada neregulamentar, în afara trecerii pentru pietoni.

În urma traumelor obținute, tânărul de 30 de ani a murit pe loc, fără a putea fi salvat de către medici. Menționăm că, pe marginea acestui caz, a fost deschis un proces penal, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: ГБМ via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button