fbpx

foto, video | Panică în centrul Parisului. Turnul Eiffel, evacuat din cauza unui bărbat care a încercat să escaladeze monumentul

În această după-amiază, Turnul Eiffel a fost evacuat din cauza unei bărbat care a escaladat mai mult de jumătate din înălțimea „doamnei de fier” din Paris. Poliția a încercat să vorbească cu „alpinistul” pentru a afla motivul faptei sale dar și pentru a-l convinge să coboare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit administrației Turnului și poliției, bărbatul de aproximativ 40 de ani a intrat în edificiu în mod normal și a început escaladarea de la etajul doi al monumentului fără vreun echipament de asigurare.

”A fost identificată o persoană care a început să urce pe Turn cu mâinile goale. Am început procedura obişnuită și încercăm să-l oprim pe bărbat, altfel va trebui să evacuăm monumentul și să sistăm activitatea până rezolvăm problema”, a explicat unul dintre polițiști presei.

Poliția a reușit să ia legătura cu bărbatul, iar actualmente, duc tratative prin care încearcă să îl convingă să le permită pompierilor să se apropie. Autoritățile încă nu au putut afla care este scopul escalei sau ce încearcă omul să facă.

Articole asemănătoare

Back to top button