fbpx

foto, video | „Până în primăvară vom fi peste 10.000 de oameni”. Igor Dodon a lansat astăzi grupul de susținere al președintelui

Președintele țării împreună cu reprezentanții unui grup de inițiativă au lansat astăzi „Mișcarea Populară Patriotică”, în scopul menținerii statalității și susținerii instituției prezidențiale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din spusele lui Igor Dodon, în fața Președinției s-au adunat peste 1400 de persoane, însă, este ferm convins că până la sfârșitul lunii februarie acest grup va întruni mai mult de 10.000 de membri.

De asemenea, președintele mai menționează că crearea acestei mișcări nu a venit la inițiativa sa, ci din dorința a mii de persoane dispuse să susțină statalitatea Republicii Moldova.

„Inițiativa a venit atunci când au fost mai multe atentate asupra instituției prezidențiale și a venit din partea oamenilor din teritoriu. Am primit mii de mesaje care exprimau dorința și necesitatea unui asemenea grup”, a mai declarat Igor Dodon.

Totodată, președintele a menționat că formarea „Mișcării Naționale Patriotice” nu are nici o legătură cu alegerile, iar în rândul membrilor se regăsesc persoane apartide sau care nu prezintă vreun interes politic.

Foto: Dodon Igor via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button