fbpx

foto, video | Momente de groază pe traseul Chișinău-Hâncești. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce două mașini s-au ciocnit

Trei persoane s-au ales cu multiple traumatisme în urma unui accident produs în apropierea satului Ruseștii Noi, Ialoveni, în care au fost implicate două mașini de model Opel și Volkswagen. Potrivit ofițerei de presă al IP Ialoveni, Silvia Vetcu, situația a fost comunicată polițiștilor în jurul orei 16:35. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma impactului, pasagera în vârstă de 25 de ani a automobilului Opel şi pasagerul celuilalt autoturism, un bărbat de 59 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fără a fi necesară transportarea la Spitalul de Urgenţă. Mașinile, însă, au suferit deteriorări semnificative.

Oamenii legii, ajunși la fața locului, au supus șoferii testului alcoolscopic, în urma căruia s-a determinat că nici unul dintre aceștia nu se afla sub influența substanțelor alcoolice, scrie Agora.

Poliția a constatat, însă, că șoferul Opel-ului, în vârstă de 31 de ani, nu a cedat trecerea, ieșind de pe un drum fără prioritate şi a tamponat automobilul de model Volksvagen condus de un bărbat de 61 ani.

Foto: Agora

Articole asemănătoare

Back to top button