fbpx

foto, video | În drum spre Strasbourg, președintele Igor Dodon a zburat în clasa econom, însoțit de… Churchill

Președintele țării Igor Dodon a fost din nou surprins călătorind în clasa econom într-o cursă avia, cel mai probabil, spre Strasbourg. Pe durata zborului, unii pasageri l-au surprins pe Igor Dodon citind o carte despre viața și activitatea premierului britanic Winston Churchill. Alții s-au fotografiat alături de șeful statului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După toate probabilitățile, fotografiile și imaginile video cu președintele, trimise pe adresa redacției noastre, au fost surprinse în drum spre Strasbourg, unde Igor Dodon va ține discurs la ședința plenară a sesiunii de iarnă a APCE.

Fotografiile în care Igor Dodon citește un volum despre Churchill au fost realizate de pasagerii avionului în care a călătorit alături de ei șeful statului. Unii dintre pasageri au profitat de ocazie și s-au fotografiat alături de Igor Dodon.

Potrivit agendei vizitei la Strasbourg, în afară de discursul de la APCE, Igor Dodon va avea întrevederi cu conducerea Consiliului Europei, a Comisiei de la Veneția și a Curții Europene a Drepturilor Omului, cu diplomați acreditați pe lângă Consiliul Europei.

VEZI ȘI: 
video | Igor Dodon a plecat din nou la Moscova. Pasagerii avionului cu care a zburat șeful statului au stat în rând pentru a-și face fotografii cu el

Articole asemănătoare

Back to top button