fbpx

foto, video | Fericirea se ascunde în gesturile mici. 20 de oameni care au demonstrat că nu este nevoie de puteri speciale pentru a fi eroi

Bunătatea trăiește în fiecare dintre noi, iar cele mai bune exemple le primim de la oamenii care pentru o secundă uită de problemele personale și aleg să ajute și pe cei din jur. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dovezile de mărinimie funcționează în mod molipsitor, iar gesturile frumoase făcute de alții motivează și demonstrează că fiecare poate deveni eroul cuiva. Fericirea nu cere milioane, ci se ascunde în spatele unei uși deschise bătrânilor sau a unui pachet de mâncare, oferit celor nevoiași.

ZUGO vă oferă 20 de situații în care oamenii au demonstrat că fiecare dintre noi poate fi un erou, neavând nevoie de puteri speciale.

1. Chris Hemsworth a îndeplinit visul unui fan Marvel, bolnav de leucemie, organizând mai devreme o difuzare a filmului „Avengers: Infinity War Part 2”.

Foto: alexander_q, chrishemsworth via Instagram

2. Acest bătrânel, 5 ani consecutiv, de Ziua Îndrăgostiților, adună toate văduvele din oraș pentru a le servi cu o cină și a le oferi câte un trandafir.

3. Un cuplu care trăiesc lângă autostradă au împărțit apă și snack-uri șoferilor care stăteau blocați în trafic de mai bine de 5 ore.

4. Veteranul războiului din Vietnam, Franklin Davis, rămas fără acoperiș deasupra capului, mătură memorialul dedicat celor alături de care a luptat.

Foto: EridanusVoid via reddit

5. Un bărbat, aflat într-un salon auto, a auzit discuția dintre o fată și șeful ei. Tinerei nu-i ajungeau bani pentru a-și cumpăra o mașină, fără care risca să își piardă lucrul. Peste câteva ore, cel care a ascultat convorbirea a hotărât să îi dăruiască angajatei automobilul său.

6. Un olandez a hotărât să deszăpezească drumul pentru persoanele oarbe, care ducea spre stația de autobuz.

7. Polițiștii olandezi îl ajută pe băiat să își repare bicicleta care s-a defectat chiar în mijlocul străzii

Foto: X5jxkw827hsk3b via reddit

8. Un pictor din Nigeria s-a adresat prin intermediul unei rețele de socializare actorului Kevin Hart pentru a-i arăta portretul pe care l-a reprodus. Comediantul nu doar că i-a răspuns ci i-a și cumpărat lucrarea alături de altele, în care apar colegii lui de breaslă.

10. Un american îmbracă costumele eroilor din filme și desene animate, vizitând copiii bolnavi de cancer, internați în clinicile din țară.

Foto: atrumpdump via reddit

11. Deținătorii unui restaurant din Japonia angajează persoane care suferă de paralizie, pentru a conduce roboții-chelneri.

Foto: delunoaldiez via reddit

12. „Nu este gunoi. E pentru tine. Mulțumesc”. Un tânăr a lăsat un pachet cu mâncare și băutură pentru gunoieri.

Foto: SubzeroMK via reddit

13. Un bărbat gătește porții imense de mâncare pe care, mai apoi, le împarte oamenilor nevoiași.

Foto: Grandpa Kitchen via Youtube

14. Bărbatul în pantaloni scurți a achitat prânzul persoanelor de la paza unui aeroport, mulțumindu-le pentru munca pe care o fac.

Foto: DylanMcLatham via reddit

15. Din cauza furtunilor, un copac a căzut blocând trecerea. Unul dintre șoferi a scos ferăstrăul cu lanț din portbagajul mașinii și s-a apucat de lucru.

Gif: Hotdoganddonut via reddit

16. Această femeie este florist, iar de Ziua Îndrăgostiților a hotărât să facă un aranjament în formă de inimă pentru a smulge zâmbetul trecătorilor.

Foto: ThePeoplesBard via reddit

17. Un bărbat a reacționat prompt, oferind primul ajutor unei femei care se înecase cu mîncare

Foto: Morty_Goldman via reddit

18. Observând cum un tânăr căuta unde să își parcheze automobilul, șoferița mașinii albe l-a condus pe băiat spre locul său, oferindu-i ticketul ei, achitat pentru încă trei ore înainte.

Foto: kttyfrncs via reddit

19. Aproape 5000 de oameni au stat ore în șir în ploaie, așteptând să afle dacă sunt compatibili drept donatori pentru un băiețel de cinci ani, bolnav de o formă rară de cancer.

Foto: Stem Cell Worx via Facebook

20. O studentă la medicina veterinară a petrecut două ore, încercând să salveze un pui de câine care abia s-a născut.

Foto: missblackrat via pikabu

20. Pompierul Cody Mooney continuă să salveze vieți chiar și după moartea sa, donându-și organele sale altor persoane.

Articole asemănătoare

Back to top button